Ponikao u Zvezdi, ne može da dočeka da zaigra u Partizanu!

Autor: Milovan Longinov
petak 03.06.2016.
09:29
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Preostalo je još samo malo detalja i dete Crvene zvezde potpisaće ugovor sa Partizanom.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Crno-beli su aktivni od samog starta prelaznog roka. Posle tandema Radničkog Saše Marjanovića i Petra Đuričkovića, kao i veziste Voždovca Milana Radina, na pragu Humske je i levi bek Javora Nemanja Miletić.

Ovaj 24-godišnji defanzivac prošao je školu Crvene zvezde, ali nikada nije dobio pravu šansu zbog čega je otišao na pozajmicu u Sopot, a zatim branio boje Radničkog Stobeks i Mačve iz Šapca, da bi se od 2013. godine ustalio u prvom timu Javora i upisao 79 utakmica.

''Ništa zvanično nije završeno, ali ta faza je na pragu. Klubovi su utanačili detalje, dogovorili se, a ostaje samo da formalno porazgovaram sa ljudima iz Partizana i potpišem ugovor'', potvrdio je Miletić, a prenosi Alo.

On tvrdi da bez problema može da igra i na poziciji štopera, jer je po prirodi - defanzivac.

''Po prirodi sam defanzivac, mogu da pokrijem te dve pozicije u odbrani po levoj strani. Ipak, nije mi strano da učestvujem u ofanzivnim akcijama kada to situacija zahteva. Iskreno, prekidi mi nisu jača strana, ali uzdam se u centaršut iz igre, za koji se nadam da će da doprinese ekipi'', rekao je Miletić.

Iako je ponikao u Crvenoj zvezdi, on ne vidi problem u tome da zaigra za Partizan, klub za koji navija od malih nogu.

''Situacija je bila takva da sam se na početku obreo na "Marakani". Tamo nisam dobio pravu šansu i krenuo sam dalje. Nije mi teško da posle toga zaigram za Partizan, naprotiv... To je klub za koji od malena navijam. Bio sam više puta na stadionu i gledao Partizanove utakmice još kao dete kada nisam počeo ozbiljno da se bavim fudbalom. Ne vidim nikakvih problema da obučem crno-beli dres'', zaključio je Miletić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tisina perhani!
Friday, 03.06.2016
14:36

ceo sever smrdi! imate vesti o nekom nesudjenom pojacanju pa idite tamo!

avatar
El Diablo
Friday, 03.06.2016
13:45

Nadam se da ovaj nece doci u Partizan nije nista bolji od Bogosavca i/ili Subica.Ja ne kontam ovu upravu Partizana,letos dovedu 2 leva beka i to pred sam fajront prelaznog roka (Subica i Lekovica),a sad ne racunaju ni na jednog od njih,i dovedu ovu kiksaru iz Javora,kiksaru da,sta su drugo igraci Javora,Borca,Radnika,Radnickog,Rada,Spartaka...nego upravo to,kiksare?A sto je najgore od svega,nekada smo prodavali igrace,a danas odlaze za sicu,citam da ce pored Jovanovica,pustiti Bozinova,Fofanu...a tako su pusteni i Lukac,Stankovic,Miljkovic...umesto da se uzme neki kes za njih.Sramota.

avatar
~Posejdon~
Friday, 03.06.2016
12:40

Da l se partizan pojacava ili samo pravi brojno stanje????

avatar
hcXpfc
Friday, 03.06.2016
12:01

Koliko sam ja primetio ovaj igrač dobro trči, sjajno se ubacuje u prostor ofanzivno (to mu je najbolja karakteristika) i solidno loptu gura napred, dobru levu nogu ima, solidan defanzivno (da ne kažem loš), loše pokriva prostor iza svog štopera kada je lopta na kontra strani. Sve u svemu dobra i zdrava konkurencija Bogiju. Verujem da će kod nas napredovati.

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Friday, 03.06.2016
10:06

Pa naravno, gde bi drugde želeo nego u najveći srpski fudbalski klub!

avatar
Grunf Returns
Friday, 03.06.2016
11:14

Ni najveci, ni srpski...A sve manje ste i klub, vise ste onako...Bjeka, Zeka, Cira, Sava, Djura ponovo u vasem gradu...ah da, cirkus...Tu rec sam trazio :-)

avatar
El Diablo
Friday, 03.06.2016
13:46

Najjaci su mi ove delije sto dele minuse na komentare nas grobara,a isovremeno dele pluseve na njihove.I to jos na vesti sto nema veze sa njihovim malim klubom.Sad ce i meni da se nalupaju minusa,pod uslovom da se komentar objavi,ali neka,sto vise minuas dobijem,bice mi sve smesnije.

avatar
Markо Đorđević
Friday, 03.06.2016
12:47

Hahahhahaha, doktore, spustaj ga u zemlju da se ne seti da napise komentar vise :D

avatar
Friday, 03.06.2016
11:27

Sram te bilo da te je sramota...

avatar
Friday, 03.06.2016
09:36

Pardon, ne jos jedno nego ukupno toliko, sto znaci jos jedno pet-sest novih.

avatar
Friday, 03.06.2016
09:35

Bob je juce rekao da ce doci jos jedno devet-deset igraca. Zavrsite vise sa ovim igracima iz nase lige kojima pritom uskoro isticu ugovori pa dolaze kao slobodno igraci (ili im ne isticu, ali nas ne kostaju mnogo), dovedite i jednog desnog beka, ali za prvi tim, a ne kao ovog, levog stopera, desno krilo, 10-ku i duplu 9-ku! To je sest za kupovinu, a osloboditi se pod hitno Kljajica, Ostojica, po jednog desnog (bolje Bandalovskog, ali nisam toliko siguran da ce on otici) i levog beka, Jevtovica, Brasanca, Lukica, Kosovica, ILICA, Bozinova i Fofane! Taman imate i tim od tih igraca, Jevtovic stoper, a formacija (bez krila i klasicnog def. vez. i centarfora) 4-4-2 romb/trapez.

avatar
Friday, 03.06.2016
10:45
avatar
Grunf Returns
Friday, 03.06.2016
11:31

Kad smo kod trapeza, stalno zaboravljam da te pitam, gde vam je treci grobar, Zeljko? On je bio zabavan :-)