Ponikao u Zvezdi, na leto stiže u Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.04.2016.
09:13
Izvor: Sportske.net, Sport

Fudbalski klub Partizan na leto bi trebalo da angažuje veznog igrača Radničkog iz Niša koji je fudbal učio u Zvezdi ali mu u klubu iz Ljutice Bogdana nije data šansa da se dokaže.

Beta/SašaĐorđević/Sdj
Beta/SašaĐorđević/Sdj

Povezane vesti

Pre manje od dve nedelje fudbalski klub Partizan dogovorio je prvi letnji transfer pošto je napravljen predugovor sa veznim igračem Voždovca Milanom Radinom koji bi u Humsku trebalo da stigne kao slobodan igrač.

Po istom receptu klub iz Humske trebalo bi angažuje još jednog veznog igrača kojem na leto ističe ugovor sa Radničkim iz Niša.

U pitanju je Petar Đuričković (24) momak koji se fudbalski školovao u Radničkom iz Niša i Crvenoj zvezdi, a u tekućoj sezoni brani boje superligaša iz grada na Nišavi.

Dnevni list "Sport" saznaje da Partizan, kao što je to bio slučaj sa Milanom Radinom, već neko vreme ima na "radaru" vezistu Radničkog iz Niša, a kako Petru Đuričkoviću na leto ističe ugovor sa klubom za koji trenutno nastupa, stvoreni su preduslovi da napravi predugovor sa crno-belima.

Poznavaoci dešavanja u domaćem fudbalu znaju da Petar Đuričković predstavlja "prvu violinu" u Radničkom iz Niša i da je jedan od generatora uspeha koji tim Milana Rastavca beleži u tekućoj sezoni.

U periodu od 2012. do 2014. godine Petar Đuričković je nastupao za Radnički 1923 i Radnički iz Niša kao pozajmljen igrač Crvene zvezde, a prošle godine je dogovorio saradnju sa Nišlijama.

Recimo i to da se druga Partizanova letnja akvizicija najbolje snalazi u centralnom delu veznog reda ali jednako dobro može da odgovori na zadatke po krilu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 12.04.2016
17:05

Pitanje je da li ce doci do transfera jos nista nije potpisano, ali realno za vise domete Radnickog, Djurickovic kao kreativac bez brzine ne moze da pomogne, a kako misli crni blizanac ne znam, da on ima brzinu sa svojom tehnikom ne bi igrao nasu ligu odavno, a u 25 godina brzinu da stekne ne moze, pa prema tome i nije veliki gubitak... gubitak za Radnicki bice golman Jovanovic koji 90% prelazi u Makabi, a kao zamena jedino sto vredi u domacoj ligi je Bajic i Stevanovic, mada Stevanovic je pod ugovorom a mozda i mladi Nislija Radulovic na pozajmicu iz Kijeva koji je tamo 3 golman... ostali igraci Radnickog su sigurni, klinci imaju visegodisnje ugovore, a par iskusnih iz prve postave 90% potpisuju do kraja sezone nove ugovore sa klubom, jedino kao slobodni odlazi Milos Zivkovic i Vladimir Djordjevic...

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 12.04.2016
16:16

Када се погледају жеље али и оно што Партизану треба њкипа би изгледала овако: Стевановић ( Шаранов ) - Рукавина ( Вуличевић ) , Јовановић ( Маслаћ ) , Гогуа ( Стевановић ) , Богосавац ( Субић ) - Евертон ( Радин ) , Косовић ( Лукић ) , Маркињош/Сума/Брашан/? ( Бирманчевић ) - Михајловић ( Голубовић ) , Стевановић ( Ђуричковић ) , ? ( Зорић ). Волио би да ви следеће године игледате овако јер би првенство као и дербији били много занимљивији.

avatar
Red Star
Tuesday, 12.04.2016
13:42

Moze li neko iz sportskih.net da mi objasni u cemu je fora sa nekoliko mojih komentara? Odobreni su, imam i pluseve i minuse na njima ali kad udjem u temu komentari se ne vide, vide se samo u mom profilu.nStvarno bi mi bilo drago da se konacno oglasi neko od administratora.

avatar
Tuesday, 12.04.2016
14:30

Cekaju kontrolu...

avatar
Tuesday, 12.04.2016
18:47

OK, meni se ovo desilo nekoliko puta pa sam pomislio da je isto to u pitanju. Kome se to zahvaljujes na minusevima? Ja sam ti dao plus za ovo, a ja sam odavno prestao da obracam paznju na vase glasanje:-)

avatar
Red Star
Tuesday, 12.04.2016
18:31

Ne cekaju kontrolu, nisu ni obelezeni vise puta... jednostavno se ne vide ali odgovor nema. Uzgred hvala na minusima mislio sam da je ovo problem svih koji ovde pisu ali ocito nije.

avatar
El Diablo
Tuesday, 12.04.2016
12:15

Zivim za trenutak da nam Zvezda izbusi transfer ovog,kao prakticno gotov transfer Zdjelara.Neka ga vode nazad na Pecurkanu.Vratili su Slavoljuba Srnica pa neka vrate i ovog Djurickovica.Od igraca Nislija smo trebali da dovedemo Ascerica u zimskom roku,ionako smo deficitirani u napadu,a ovi dovode veznjake gde imamo vec 10 igraca.Daj napadaca Ilieve!!!!!!!

avatar
Fair Play
Tuesday, 12.04.2016
19:06

Kakav Asceric, rupa od igraca. Pratim ga kao i sve druge mlade iz JSL, masi zicere ko od sale. Skuletic je za njega strelac a ja licno ne volim te kurpulentne igrace. Imamo Vlahovica od 192cm sto je dovoljno. Treba nam brzi igrac koji zna da utrci u prazan prostor. Jedan Lamine Diarra i nista vise.

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 12.04.2016
23:15

Нисмо ни ми толике будале. Није иато Срнић и Ђуричковић.

avatar
El Diablo
Tuesday, 12.04.2016
12:13

Da li su ovi normalni bre?!Em sto gomilaju veznjake,prvo onaj Radin sad ovaj Djurickovic zvezdas,em sto dovode slobodne igrace!Zvezda dovodi igrace iz PAOK-a,ima 66 stranaca i to im malo,a mi?Sta mi radimo?Dovodimo igrace koje ni Vozdovac i Radnicki nece?!Ej bre?I to treba da nas vodi u LE?Uprava napolje!!!!!

avatar
Branislav
Tuesday, 12.04.2016
11:39

Dobar igrac, ali nedovoljan i dalje za Zvezdu. Dve klase ispod onog sto sad posedujemo.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 12.04.2016
11:29

Smesan igrac,kakvi najbolji u radnickom,ni blizu