Ponavlja se priča od pre dve godine, Zvezdino prvo letnje pojačanje, stiže Boaćijev zemljak?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.04.2019.
19:29
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

I da li će baš on biti Zvezdino prvo pojačanje za novu sezonu i novi pokušaj ulaska u Ligu šampiona?

Screenshot/YouTube/VSPORTS
Screenshot/YouTube/VSPORTS

Povezane vesti

I dok se stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde pripremaju za 160. večiti derbi, uprava kluba i sportski direktor Mitar Mrkela već uveliko rade na angažovanju potencijalnih pojačanja tokom leta.

''Telegraf'' danas prenosi svoja najnovija saznanja na tu temu, po kojima je Zvezda zainteresovana za 27-godišnjeg defanzivnog vezistu iz Gane, Alasana Vakasoa.

Ako vam je ovo ime već poznato, to je najverovatnije zato što su i pre dve godine, u leto 2017. mediji u Gani najavljivali, a ovdašnji preneli vest o njegovom mogućem dolasku u Crvenu zvezdu, još dok je bio član francuskog Lorijena.

Ipak, te najave se tada nisu obistinile, Vakaso je tog leta otišao u portugalsku Vitoriju Gimaraeš, čiji je i dalje član i sa kojom ima važeći ugovor do leta 2021. godine, što znači da bi za njega trebalo platiti i određeno obeštećenje, a na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na čak 2.5 miliona evra.

Ove sezone je odigrao 32 utakmice za Vitoriju, postigao i dva gola i najčešće je na terenu provodio svih 90 minuta.

Vakaso ima i poznatijeg brata Mubaraka, koga verovatno znate iz španskog Alavesa.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 23.04.2019
23:57

Sta ce nam zadnji vezni kad nam tu ne skripi.

avatar
Mića86
Wednesday, 24.04.2019
14:21

Ma škripi nam i tu, ali i po bekovima i štoperima najviše. Fali nam i brzina za Evropu

avatar
Mića86
Thursday, 25.04.2019
22:21

@Pixi, da pridodam još na tvoju izjavu i to da Stojković nije umeo ni jedan normalan centaršut da uputi, da je to nešto strašno. Za Zvezdaško srce i srčanost sa kojom igra ne mogu da zamerim ni njemu ni Saviću, ali brate za Evropu to nije dovoljno!

avatar
Mića86
Thursday, 25.04.2019
22:18

Bravo za izjavu @Pixi! ako su tebi Jovičić, Čaušić, Simić dobri za Evropu, onda gromki aplauz od mene! A Savića i Stojkovića prolaze kao iz šale u našoj ligi, Milunović je imao već par kikseva u našoj ligi, a zna se kako se to kažnjava u Evropi. Vezni red i bekovi su dobri, ali za našu ligu, ako će mo se zadovljavati ovom našom ligom kao krajnjim dometom, onda ne treba ništa menjati u timu!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 24.04.2019
15:20

Sta to skripi u veznom redu? Kako sad nam ne valjaju ni stoperi ni bekovi, a primili smo najmanje golova u Super Ligi. Mogao bih se sloziti da si rekao da Milunovic i Savic nisu dobar tandem, ali da nisu dobri to nikako. I Savic i Milunovic su mnogo bolji kad igraju u tandemu sa Babicem jer onda Babic pokriva prostor, a oni iznose visoke lopte.

avatar
Old_school
Tuesday, 23.04.2019
20:32

Zadnji vezni? Nama je najveca rupa stoper, posto.trenutna trojica imaju iste karakteristike, treba nam jedan brzi,nizi, koji ce znati da pokrije prostor.

avatar
Mića86
Tuesday, 23.04.2019
23:19

pa ja kad to pričam dobijam minuse

avatar
Don Silvio
Wednesday, 24.04.2019
08:52

Tacno, ali treba nam i zadnji vezni jer ce vjerovatno Jovancici ili Jovicic otici, o Causicu ne treba trositi rijeci. Ako prva dvoica i ostanu treba nam jos jedan za rotaciju