Pomoćni trener objasnio zašto je Grof isključen

Autor: Beta Beta
nedelja 19.07.2015.
22:11
Izvor: Beta

Pomoćni trener Crvene zvezde Vojo Ćalov objasnio je nakon duela sa OFK Beogradom zbog čega je Miodrag Božović zaradio isključenje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na stadionu Obilića na Vračaru OFK Beograd sa 6:2, u utakmici prvog kola Superlige Srbije, iako su na poluvremenu gubili sa 0:2. Meč je igran u teškim uslovima i visokoj temperaturi, zbog čega je u dva navrata prekinut kako bi se igrači osvežili.

"S obzirom na vremenske uslove kakvi su danas bili zadovoljni smo kako je sve izgledalo na terenu i zadovoljni smo rezultatom. Ekpa se digla posle lošeg prvog poluvremena, motivisali su se u drugom delu, izašli na teren i pokazali svoj kvalitet. Ovaj meč je bio težak za gledanje a kamoli za igru", rekao je Ćalov novinarima posle utakmice.

"U prvom delu smo bili nezadovoljni padom koncentracije zadnje linije kod prvog gola, dok je u drugom sve bilo mnogo lakše posle crvenog kartona koji je dobio OFK", dodao je on.

Zvezda je napravila preokret za 10 minuta igre u drugom poluvremenu, a upitan da to prokomentariše, Ćalov je rekao: "Dešava se".

"Vrlo brzo smo im dali tri gola u drugom poluvremenu i morate da shvatite da su utakmice u prvom kolu uvek najteže. Čim smo istrčali na teren u drugom poluvremenu verovali smo da možemo da preokrenemo jer Zvezda tako mora da igra, kad je teško treba da veruje da može da pobedi", rekao je on.

Ćalov je naveo da je trener Zvezde Miodrag Božović iskjučen na poluvremenu pošto se bunio kod sudije, pošto je mislio da je OFK postigao drugi gol iz ofsajda.

Pomoćni trener OFK Beograda Goran Lazarević rekao je da je njegova ekipa igrala sa mnogo mladih igrača, ali da nisu imali snage u drugom poluvremenu.

"Prvo poluvreme smo dobro odigrali, kontrolisali smo ritam, dok je u drugom došlo do neshvatljivog pada u igri. Treba imati u vidu da smo igrali sa mnogo dece jer nismo mogli da registrujemo mnoge igrače tako da su oni po ovakvom vremenu izdržali koliko su mogli", rekao je on.

"U drugom smo izašli da se borimo ali nije bilo snage, nije prijatno posle ovakvog poraza ali Zvezda je zasluženo pobedila. Mladi igrači su pokazali perspektivu", dodao je Lazarević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Tuesday, 21.07.2015
20:10

gluposti,pa mnogo puta trener bude iskljucen na utakmici,sta svimogu ali bozovic nesmije, cime se ljudi opterecuju iskljucen sudija presudio i gotovo

avatar
Mapet show
Monday, 20.07.2015
09:50

pa treba da igraju bez trenera

avatar
D.Green4 Black&White
Monday, 20.07.2015
08:59

Otisao da podigne tiket i on :D

avatar
NJRBOB
Monday, 20.07.2015
14:39

Onda otisao na splav i napio se, pa ga bole ledja i nije mogao da se pojavi na trening :D Uz pesmu i tebe sam sit kafanoooo

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 19.07.2015
23:47

Kakvi licemeri ali šta očekivati od takvih ljudi...dešava se.

avatar
Vladimir Grobar
Sunday, 19.07.2015
22:37

Cuvaj se Zvezdo kuge i Crnogoraca!