Pomoć prijatelja - Ko je ''pogurao'' Boaćijev transfer u Kinu?

Autor: Darko Mitrović
petak 09.03.2018.
14:53
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Bilo je ''trke sa vremenom'', ali uspešno je završena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Činilo se da će ova zima proći bez značajnijeg finansijskog priliva u Zvezdinu kasu od transfera, ali u samoj završnici prelaznog roka, najbolji strelac Crvene zvezde Ričmond Boaći realizovao je transfer u kineski Đangsu.

Vrednost ovog transfera je 5.5 miliona evra, pa imajući u vidu i zaradu od plasmana u 1/16 finala Lige Evrope, u Crvenoj zvezdi mogu mirno da čekaju leto, pogotovo jer su nedavno obnovili i ugovor sa generalnim sponzorom ''Gaspromom''.

A dok se Boaći privikava na novu sredinu, ''Blic'' danas otkriva i još neke zanimljive detalje koji su pratili realizaciju ovog posla.

Pomenuti izbor navodi da ovaj transfer ''ne bi bio lako sproveden u delo da nije jednog čoveka - ambasadora Narodne Republike Kine, Lija Mančanga''.

Gospodin Mančang je poznat kao navijač Crvene zvezde, jesenas je bio i u poseti klubu, kada je dobio i Zvezdin dres sa brojem 8, a ovoga puta crveno-belima je pomogao tako što je, kako navodi ''Blic'', ubrzao proceduru za dobijanje vize, kako bi Boaći pre kraja zimskog prelaznog roka u Kini završio sve formalnosti oko transfera u Đangsu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 09.03.2018
16:16

i dalje postoji jedna misterija koja nije izrecena. boaci ili boace? ah ha ode bez titule najbolji stranac u istoriji

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 09.03.2018
16:03

Da, bas je jako poznat po tome, nema coveka koji za to ne zna Hahaha