Poluvreme - Zvezdina deca ''lome'' Lučance! Počela ''licitacija'', koliko vrede Gavrić i Nikolić? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 26.09.2020.
18:47
Izvor: Sportske.net

Sve ''miriše'' na još jedan Zvezdin trijumf.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice devetog kola Superlige između Mladosti i Crvene zvezde, a aktuelni šampion posle 45 minuta vodi sa 1:0.

Jedini gol u ovom delu igre postigao je mladi Željko Gavrić u 37. minutu meča, na asistenciju još jednog U21 igrača Veljka Nikolića, koji je u Kataijevom stilu probio po levoj strani kaznenog prostora, poslao loptu na liniju peterca, odakle ju je Gavrić poslao u mrežu.

Zvezda je imala inicijativu, ali ne i previše izglednih prilika. Doduše, pretili su i Katai, Gajić, Falćineli, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, dok na drugoj strani samo jedan koliko-toliko opasniji pokušaj Bojovića koji je udarcem glavom poslao loptu iznad prečke.

U najkraćem, Lučanci ne deluju kao ekipa koja bi mogla da napravi veće probleme Zvezdinoj odbrani...
-
baner
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 26.09.2020
20:56

Mi nase mlade i perspektivne igrace prodajemo za sicu, a kupujemo africke polu-proizvode od igraca koji nas kostaju pet puta vise od nasih igraca koji ginu za dres Zvezde.

avatar
Realni Arthur
Saturday, 26.09.2020
18:54

Ne zanosite se ljudi, slazem se da i Gavric i Nikolic odskacu, imamo jos Kataija, Falchia, Ivanica ali kad gledam da isto imamo i Petrovica, Pankova, Gajica pa i Degeneka, smrzavam se, ajos neko tamo kaze: e ovo je tim za Ararat, kako god igra taj tim, opasno je imati u timu ove igrace. Definitivno Jovanca, kakav god da je, bolji je od Petrovica, kome svaki pas je pogresan, plasljiv, ne ume da dribla, ne uma da doda jedan pas kako treba! A za Pankova, no comment, svaki put kad igra ja se dodatno molim Bogu! Srecno veceras, ipak najbitnije da dobijemo ovu tekmu, jer kisa lije i nije lako da se igra!