Poluvreme - Zvezda vodi protiv Užičana, evo ko je novi kapiten

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.06.2018.
17:53
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda ovog popodneva igra prvu prijateljsku utakmicu od početka priprema za novu sezonu.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije gostuje u Užicu, gde se sastao sa izabranom selekcijom pomenutog grada, a posle prvog poluvremena rezultat je 1:0 za Crvenu zvezdu.

Pred oko hiljadu gledalaca, Zvezdu je sa kapitenskom trakom na ruci izveo štoper Vujadin Savić. Naravno, crveno-beli su od samog početka meča imali inicijativu, ali su Užičani dugo odolevali.

Srnić u 18, pa novajlija Meleg u 20. minutu pokušavali su sa distance, ali njihovi šutevi nisu bili precizni. Upravo njih dvojica bili su glavni akteri akcije u 26. minutu, kada je Srnić centrirao sa leve strane, a Meleg poluvolej udarcem poslao loptu pored gola.

Tri minuta kasnije pokušao je i Stojković, a na vođstvo Crvene zvezde čekalo se do 36. minuta.Tada je Branko Jovičić ušao u kazneni prostor, pokušao najpre da asistira, ali lopta se odbila opet do njega, usledio je precizan šut za vođstvo od - 1:0.

Do kraja poluvremena, prednost je mogao da duplika Krstičić u 43. minutu, ali je golman Užica odlično reagovao i izbio loptu u korner.

Crvena zvezda danas je nastupila u prilično jakoj postavi, sa dvojicom novajlija: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Terzić, Jovičić, Krstičić, Meleg, Srnić, Ben i Stojiljković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke