Poluvreme - Zvezda vodi i pored promašenog penala, navijači i dalje čekaju Kangu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.01.2018.
13:51
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda stekla prednost u prvom poluvremenu današnje utakmice sa Litvancima, ali uz neiskorišćen jedanaesterac.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Preneli smo pred početak meča, Zvezda danas ima dve provere na pripremama u Antaliji, a prva je počela u 13 časova, kada se ekipa Vladana Milojevića sastala sa litvanskim Stumbrasom.

Zvezdin šef struke je na teren poslao kombinovani sastav Supić, Stojković, Babić, Savić, Anđelković, Donald, Milijaš, Milić, Radonjić, Srnić, Pešić., a veći deo prvog poluvremena protekao je u mirnoj igri, bez većih uzbuđenja.

Zvezda je imala blagu inicijativu, a ona je pojačana kako se ušlo u završnicu ovog dela igre.

Na vodeći gol čekalo se do 37. minuta. Bila je to odlična akcija crveno-belih po desnoj strani, usledio je centaršut u kazneni prostor, Pešić je propustio loptu za Milijaša koji snažnim udarcem levom nogom šalje loptu u mređu - 1:0.

Samo četiri minuta kasnije, ova prednost je mogla da bude duplirana.  Jedan igrač Stumbrasa igrao je rukom u svom kaznenom prostoru, a za sudiju nije bilo dileme - pokazao je na belu tačku.

Loptu je uzeo Aleksandar Pešić, gašao je donji desni golmanov ugao, ali je čuvar mreže ekipe iz Kaunasa pročitao njegovu nameru i zaustavio ovaj udarac.

Ostalo je 1:0.

Inače, tokom TV prenosa na Zvezdinom YouTube kanalu, moglo se videti mnogo pitanja Zvezdinih navijača u vezi Gelora Kange, koji nije u planu ni za ovu utakmicu, baš kao ni za dve prethodne u Beogradu, protiv Grafičara i BASK-a.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke