Poluvreme - Zvezda vodi, ''Delije'' već licitiraju koliko vredi Njegoš, ali ima i kritika!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.11.2020.
19:43
Izvor: Sportske.net

Idealan početak Crvene zvezde, prednost je potom sačuvana do kraja poluvremena. Neka tako bude i u drugih 45 minuta.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena, Gent - Crvena zvezda 0:1, u utakmici četvrtog kola Grupe L Lige Evrope.

Na vodeći gol se čekalo svega 55 sekundi, a onda je posle kombinacije Nikolića i Bena prilikom izvođenja kornera lopta došla do Njegoša Petrovića, koji je sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane, poslao pravi projektil pod prečku gola domaćeg tima!

Posle toga crveno-beli su akcenat stavili na defanzivu, ispred Borjana je stajao zid sa trojicom štopera (Milunović-Degenek-Pankov), Gent je imao inicijativu, ali uglavnom su pokušavali udarcima sa distance.

Bukari je tako pokušao u 16. minutu, šutirao je sa nekih 18 metara, ali nije bilo prevelčike opasnosti za Borjana, lopta je otišla preko gola. Bio je to tek prvi pokušaj domaćih u ovom meču.

Tražili su penal domaći u 31. minutu, Dorš je napravio pometnju u kaznenom prostoru Zvezde i poslao loptu ka Bezusu koga je Vukanovioć povukao za ruku, ali se sudija nije oglasio.

Tek u samoj završnici poluvremena, u 44. minutu, najboja prilika za Gent, odličan centaršut sa leve strane, Bukari je zahvatio loptu glavom, gađao pod prečku, ali je Borjan sjajno reagovao.

U prilogu su utisci navijača, ima i euforije, ali i kritika.
-
Baner
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
16:15

Zaboravio sam da navedem da je kod prvog gola i kretanje Millunovica i ostallih igraca u sesnaestercu Genta takodjer nateralo golmana da napusti gol liniju i da omoguci Petrovicu da sutne u nebranjeni deo gola. I drugi goll je billo jedno takticko savrsenstvo, ali necu previse u detalje jer ko se razume to moze da vidi po kretanju Zvezdinih igraca, a pogotovo Degeneka.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
16:04

Dalli je neko ovde primetio kako je taj korner odradjen do savrsenstva na taktickom planu. Prvo korner krece da izvede Nikolic desnom nogom pri cemu tera golmana da ostane na gol liniji, a onda Nikolic salje lotu levonogom Benu koji tera golmana da izadje sa gol linije, a na uglu sesnaesterca loptu od Bena prima Petrovic i salje je u nebranjeni deo gola jer taktickim kretanjem golmana su jednostavno naterali da bude lose postavljen jer on je ocekivao centarsut sa tog dela terena i zbog toga je jos vise izasao da bi mogao da pokupi loptu sto se nije dogodillo, nego BUUUUM i GOOOOOOOL. Ova akcija treba da udje u fudbalske udzbenike. Oseca se miris italijanske skole fudbala u Zvezdi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 26.11.2020
21:11

Braco Zvezdasi, braco Srbi 58. minut 2:0 Milunovic.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 26.11.2020
21:09

Odlican rezultat posle prvog poluvremena, ali u drugom to mora mnogo bolje, ako zelimo prolece u Evropi.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 26.11.2020
20:52

Da ne bude da kritikujem sve vreme, da ne baksuziramo, ok, vodimo, nekim golom koji se daje retko ali bas retko, nije bitno samo da ne izgubimo. Veljko Nikolic je trenutno najopasniji za nas gol, sve zivo gubi, i dulele i lopte ja zaista ne znam, ali nek nam je Bog u pomoc. Drugo, jadni Pankov od 7 pasova 6 direktno na noge protivniku a sedmi u aut, da mi je znati sta li covek vezba, sramota ziva, zalosno je to! Srecno

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 26.11.2020
20:51

Треба се борити до краја али не дозволити им толики посед лопте.

avatar
Südkurve München
Thursday, 26.11.2020
20:48

Sada se hvali Njegos, lijepo