Poluvreme - Zvezda u neočekivanom problemu, hoće li se ovaj meč odigrati do kraja?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.11.2020.
19:49
Izvor: Sportske.net

Sve je slabija vidljivost...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena na ''Marakani'', Crvena zvezda - Inđija 1:1, ali sve gušća magla postala je glavna tema sa ovog dvoboja.

Sve su teži uslovi za igru, biće zanimljivo videti da li će u nastavku biti uslova da se meč odigra do kraja.

U 11. minutu velika prilika za Crvenu zvezdu i pravo je čudo kako se mreža golmana Jovičića nije zatresla. Posle karakterističnog prodora Kataija po levoj strani, prvo je Gavrić pogodio prečku, potom je Ben zahvatio odbijenu loptu, koju Jovičić odbija do Falćinelija, a njegov pokušaj gosti izbijaju u korner.


U 32. minutu još jedna velika prilika za Crvenu zvezdu,. Katai je maestralno proigrao Bena u kaznenom prostoru, ali njegov udarac zaustavlja Jovičić, na kraju na odbijenu loptu natrčava Katai, ali nije bio precizan.

I onda, kada se to najmanje očekivalo, Inđija je izjednačila u 37. minutu posle velike greške Strahinje Erakovića koji je poklonio loptu Neškoviću u pokušaju da je vrati golmanu Borjanu - 1:1 na poluvremenu.
-
baner
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Šajn
Sunday, 08.11.2020
23:02

Dokle vise guranje tog Erakovica....dokle ce mu se tolerisati svakodnevne greske....Nikad od njega stoper nece biti.Ostace na nivou Cosica, Krnete, Lazica....

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 08.11.2020
20:59

Bice sve OK u drugom poluvremenu kad proradi Gavric.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 08.11.2020
20:58

Sto spominjete maglu a ne pisete da je Zvezda dala gol iz cistog ofsajda, da nema ni igru ni sanse, da je Indjija bolja i da je ostecena! To pisem kao okoreli Zvezdas, samo istinu, nikad slep navijac. Zvezda igra odvratno, a i kako ce drugo kad nema ko d aigra, osim onog Pelea (Kataija) jer ima neki takav stav decko ko da pre njega niko fudbal nije igrao. Strasno, odvratno, i iz dubine srce hocu da izgubimo protiv bolje ekipe veceras! A, ako budu bolji onda nek pobedi bolji, mada poceoi sam da verujem Panticu da Zvezda nemoze dadobije tekme gde se igra fer, to jest tip Jabvor, Indjija, Partizan, do nedavno i Macva! Izgleda da je covek zaista u pravu! A najvise me boli ta slucajna pobeda protiv neserecnog Genta koji je u teskoj krizi, i takvi kakvi su oducili nas od fudbala, e zato i kazem da treba da izgubimo a ne da kaljemo Zvezdino ime po Evropi!