Poluvreme - Zvezda postigla dva gola, ali i dalje strepi!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 25.09.2019.
19:50
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" vode, međutim ekipa Voždovca igra sve bolje kako meč odmiče.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Crvena zvezda vodi nakon prvih 45 minuta na terenu Tržnog centra Stadion protiv Voždovca sa 2:1 u zaostaloj utakmici drugog kola Linglong Superlige Srbije.

"Crveno-beli" su od samog početka nametnuli svoj ritam i ubrzo zatresli mrežu, ali je gol Bena poništen zbog ofsajda.

Ono što nije pošlo za rukom njemu jeste Milošu Degeneku koji je odlično iskoristio asistenciju Marina u 11. minutu i doveo svoj tim u vođstvo.

Zapretili su "zmajevi" preko Mašovića, međutim ubrzo je Zvezda udvostručila prednost u 26. minutu kada je Ben posle kornera Marina i asistencije Vukanovića postigao gol.
Od tog trenutka, izabranici Radomira Kokovića su krenuli dosta ofanzivnije, a takav pristup im se isplatio četiri minuta kasnije pošto je Alen Mašović pobegao Gobeljiću i savladao Borjana.

Mogli su domaćini i do izjednačenja u nastavku meča, Zličić je iz izgledne prilike promašio gol, pa sa pravom možemo očekivati zanimljiv nastavak utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 26.09.2019
12:25

Zvezda postigla dva gola, ali i dalje strepi da sudija ne ponisti gol jos neki.

avatar
llukaaas
Wednesday, 25.09.2019
20:13

Gobeljic drvoo

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 25.09.2019
20:02

Pisem na poluvremenu, ne znam sta da vam kazem, pacerski golovi, bolje receno lice na neki stoni fudbal, nema akcija, nema kvaliteta, sta li je ovo sivilo, ne znam sta se dogadja. Za odbranu nemam komentar, zaista ne znam, nije tu samo Gobelja, tu svi mi nesto cimaju, nego sve sto bih hteo veceras je nekao ostane 2 1 i ja bih bio najsrecniji. Imam utisak da Vozdovac igra bolje, povezanije, tecnije, i plasim se da ne popijemo neki poraz. Mozda zbog tumbanja ekipe, mozda i neceg drugog, samo ovo braco ne valja. Srecno bre Zvezdo aman dobite ovo, pa mislim da ce se posle ove tekme malo trgnuti.