Poluvreme - Zvezda i vodi i ima igrača više, ''delije'' oduševljene, ali ima i par kritika! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 20.07.2019.
20:51
Izvor: Sportske.net

Zvezda već ima ubedljivo vođstvo.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme na ''Marakani'', Crvena zvezda protiv Javor Matisa vodi sa 2:0 u meču prvog kola Linglong Superlige Srbije.

U šestom minutu prva velika prilika za Crvenu zvezdu. Marin se majstorski oslobodio Amanovića, a onda iskosa sa desne strane poslao loptu tik pored desne stative. Istovremeno, delić sekunde je nedostajao Pavkovu da tu loptu sprovede u mrežu.

U narednih nekoliko minuta gosti su u dva navrata pripretili, oba puta je Milan Borjan bio na iskušenjima, ali je uspešno sačuvao svoju mrežu.

Potom na drugoj strani nova prilika za Zvezdu. Debitant Žander je sa leve strane odlično centrirao za Pavkova koji loptu šalje preko gola.

Posle nekoliko minuta mirnije igre, u 28. minutu Marin ponovo probija sa desne strane, ovog puta vraća loptu na ivicu kaznenog prostora, odakle Branko Jovičić šalčje snažan i precizan udarac pod prečku - golman Jevrić je nemoćan, 1:0 za Zvezdu!

Pet minuta kasnije, Jovičić je uputio još jedan ''projektil'' ka golu gostiju, ali ovog puta lopta odlazi pored gola.

U 35. minutu aplauze je zaslužio i Žander, posle prodora po levoj strani, obećavala je ta njegova akcija, ali nedostajala je prava završnica.

Sedam minuta kasnije Marin odlično izvodi slobodan udarac, centrirao je ka Pavkovu, koji pada posle kontakta sa protivničkim igračem, ali nema penala.

Ipak, samo minut kasnije, sudija Lukić je ipak pokazao na belu tačku i ovog puta nije imao nikakvu dilemu.

Ivanić je poslao loptu za Bena u kaznenom prostoru, ovaj pobegao Đeriću koji ga obara i ne samo da je skrivio penal, nego je fudbaler Ivanjičana morao i u svlačionicu zbog drugog žutog kartona.

Ben je preuzeo odgovornost, rutinski izveo penal za sada već ubedljivih 2:0.
-
- - - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Saturday, 20.07.2019
21:51

Naravno, od prvog kola penali,crveni...dajte im odmah titulu, ustvari dve ,tri...komedija od lige!!!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 20.07.2019
23:45

Jel nije bio penal i crveni posto je decko imao zuti?zadnji igrac oboren klizecim,pa evo kazi nam sta je bilo?

avatar
Capitano
Saturday, 20.07.2019
23:50

Nisam znao da se penali ne sviraju i ne dele crveni u prvom kolu, mozda je to neko novo pravilo... Jaooo zaboravih da su u vasem izmisljenom svetu drugacija pravila, da ste svake godine sampioni, igrate LS svake godine i tucete najace ekipe kao od sale. Ove sezone uzimate LS, jel tako?

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 20.07.2019
20:59

Najjaci je ovaj sto je napravio penal,kao uh smor,pa mozda i nije penal,a on ima zuti i pokosio klizecim igraca a on zadnji igrac,pa sta ocekujes :D