Poluvreme - Zvezda gubi nakon kiksa Borjana, letnje pojačanje na udaru "delija"! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 01.10.2019.
21:48
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" neprepoznatljivi.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta, Crvena zvezda gubi u drugom kolu grupne faze Lige šampiona od Olimpijakosa rezultatom 1:0.

Zvezda je nešto bolje ušla u ovaj meč, imala veći posed lopte i pokušavala da ugrozi odbranu gostiju, no kako je meč odmicao Grcu su polako preuzimali inicijativu.

Olimpijakos je prvi pripretio preko Gerera koji je tukao sa više od 20 metara, ali lopta je otišla pored leve stative Borjana.

Usledili su sporadične akcije obe ekipe, a razliku je napravio Ruben Semedo koji je uz dosta sreće savladao golmana Zvezde.

Borjan nije dobro reagovao u 37. minutu, pogodak možete pogledati OVDE.

Domaćin je probao da ugrozi gol Olimpijakosa, ali je Jovančićev pokušaj zaustavljen.

Navijači ne kriju nezadovoljstvo igrom čitavog tima, a posebno Radživa van la Pare.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Wednesday, 02.10.2019
08:25

Komentarisu internet selektori...Dodjite na stadione i bodrite svoje klubove i kad pobedjuju i kada gube !!!!!
Sa Zvezdinim budzetom sve osim poraza je ogroman uspeh, tako da ne budete nezahvalni...Zvezda ne igra trecerazredno takmicenje vec se kida sa najjacim timovima Evrope i podigla je koeficijent srpskog fudbala na veci nivo.
igracima i upravi bi cestitao na velikoj pobedi

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 01.10.2019
23:06

Borjan je najbolji plivač Evrope.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 02.10.2019
08:37

Dobro je stojke protiv malatije intervenisao,potrcao si pred rudu malo,sad se isplaci lepo

avatar
k.na.bicikli
Tuesday, 01.10.2019
22:12

Gledam utakmicu na Dazonu ,komentator ( inace nemac) ne moze da veruje sta gleda..uzasno je koliko transfer blama osecam...

avatar
Mads87
Tuesday, 01.10.2019
22:05

Ova ekipa je 3 puta gora nego proslogodisnja bar za sada. Nema zelje borbenosti nista.A oterali smo Vujadina koji je davao bas to on i zule. Pun tim stranaca koji nemaju osecaj za Zvezdu samo odradjuju posao nista im ne znaci marakana

avatar
Ajdemi Popusi
Tuesday, 01.10.2019
22:01

prvo da kažem da nisma navijač ni Zvezde ni Partizana. osvrnit cu se samo na trenera Zvezde. lik pojma nema,teški alibi trener. u utakmici koja ti je jedina šansa za bodove ti nemaš šut u gol u 45 minuta. nisu tu krivi igrači,igraju ono što im je on zamislio,a zamislio je samo da ne dobije gol,kao i u svakoj utakmici koju vodi . umjesto da diktiraju tempo,stisnu Olimpijakos ne daju im da dišu,on je smislio taktiku da to ovako izgleda. Milojević ne može voditi ni ekipu moje zgrade a ne jednu Zvezdu. pozdrav

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 02.10.2019
08:38
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 01.10.2019
22:00

Ne znam vise sta da dodam, ja mislim da definitivno nesto se dogadja, braco, ovde niko ne trci, svi su bezkrvni, bez zelje, da li je zbog one kazne od 5000 eura ili cega ne znam, jedino mi ne licimo na tim. Tacno se vidi da smo zalutali u LS, ali neka barem smo dobili te jeben pare, koje zapravo Partizan dobije od Drzave. ALi, molim vas realno, podvucite paralelu iamdju Partizan i ove Zvezde, pa oni bre ginu za svaku loptu, ovi nasi totalno nezainteresovani, ne znam sta se dogadja. SVidja mi se jedino reakcija navijaca, zvizdanje, e to treba, dosta vise, nema kredita. Niko ne ocekuje da pobedjuju ali aman bre trcite , znojte se malo, morate zalaganjem da pokrijete nedostatak fudbalske intelegencije koji je evidentan kod, gobelje, jovance, degeneka, pa do negde i miluna, za Borjana zaista nemam komentar, vadio nas 100 puta, pa mu se prasta. Marin izgleda ko da je izasao iz bolnice, bled, za Van la paru ne mogu nista da kazem, vremena mu treba da se uigra ali zasto onda Vukanovic ne igra, Mateo se za sada najvise zalaze i Rodic, Tomane sta da kazem, covek nije imao niti jedan pas kako treba i nemam sta da dodam. A miloje, mislim da uvek pravi dobru taktiku ali definitivno je do zalaganja igraca, plasim se da nije neko nezadovoljstvo kod igraca, ako je tako izgubil smo i JSL, da ne pricamo o LS. Ipak, kao Zvezdas, molim Boga da se smiluje i da nam pomogne nekako da igramo barem nereseno ako ne moze nista drugo, mada ako je po zasluzi, i treba da izgubimo, jer to definitivno zasluzujemo!

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 01.10.2019
21:59

Zvezdina igra zabrinjava.Dobro, u k.š nemaju šta da traže to je jasno,ali i u našem prvenstvu kooo zna šta će biti.Dobro biti neće.

avatar
Damir85
Tuesday, 01.10.2019
21:57

Toliko smo uvezbavali odbranu da smo zaboravili kako se sutira na gol. Da, i na svakoj utakmici primamo bar jedan gol, bitno da nam je odbrana uvezbana. Ocaj, blago receno. Od igre do bratske atmosfere. Nema zara, nema borbenosti. Karte skupe...

avatar
Nenad Van Sebe
Tuesday, 01.10.2019
21:54

Kanado, hvala ti!!!

avatar
pfc
Tuesday, 01.10.2019
21:53

Cuj neprepoznatljiva zvezda. Pa zvezda je upravo poznata po ovakvoj igri. Bunkerica pa sta vam Bog da.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 02.10.2019
08:38

Osisaj se bices pametniji😄

avatar
pfc
Wednesday, 02.10.2019
14:10

Pa skoro sam celav. A sta sam pogresno rekao. Ako Bog da a dao je. Da ne bi crvenog ne bi bilo ni golova. Ako mislis da mi je zao sto ste pobedili nije mi zao. To je na kraju dobro i po Partizan, naravno ako i mi doprinesemo u cetvrtak. Cestitke na rezultatu ali ne i na igri.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 02.10.2019
10:49

Koliko ste uzeli bodova u ligi sampiona svojevremeno?