Poluvreme - Zvezda dala dva, mogla je i pet ''komada''...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.01.2019.
17:49
Izvor: Sportske.net

Zvezda dominira protiv nemačkog četvrtoligaša.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde imaju večeras prvu proveru od dolaska u Antaliju, rival im je nemački Vaker Nordhauzen, a posle prvog poluvremena rezultat je 2:0 za ekipu Vladana Milojevića.

Nepuna tri minuta čekalo se na Zvezdin prvi gol u ovom meču, brzonogi novajlija Erik Jirka je napravio pometnju ispred kaznenog prostora, potom uposlio Bena koji je pao na ulasku u kazneni prostor, ali na loptu je natrčao Stefan Hajdin koji snažnim udarcem sa ivice šesnaesterca pogađa mrežu - 1:0.

Zvezda je imala konstantnu inicijativu, mada su i protivnički fudbaleri uspeli da priprete u par navrata tokom prvog poluvremena.

Već u sedmom minutu je moglo da bude 2:0, posle akcije Jovančića po desnoj strani, u kaznenom prostoru su pokušali Jirka, pa Rodić, ali su se nemački fudbaleri nekako odbranili.

Odlični Erik Jirka je i u 16. minutu pokazao svoju brzinu, najzaslužniji je za još jednu priliku za Zvezdu koju u nastavku akcije nisu realizovali Jovičić, pa Marin.

Stopostotna prilika za Zvezdu viđena je i u 21. minutu, kada je Hajdin idealno centrirao sa desne strane, Pavkov je zahvatio loptu glavom, ali je zamalo bio neprecizan.

Ipak, Zvezda je do drugog gola stigla u 29. minutu, posle prethodno iznuđenog kornera. Lopta je na kraju došla do Branka Jovičića koji sa ivice kaznenog prostora šutira snažno po zemlji, golman Vakera loše reaguje i to je zasluženih 2:0 za srpskog šampiona.

Do poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, pa je Zvezda na odmor odnela dva gola peednosti.

Crvena zvezda je u ovom meču nastupila u sastavu: Borjan, Hajdin, Savić, Babić, Rodić, Jovičić, Jovančić, Ben, Marin, Jirka, Pavkov.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke