Poluvreme - Zvezda bolja, semafor to ne pokazuje! Navijači već licitiraju milionima za Joveljića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.09.2018.
16:47
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli odlično odligrali prvo poluvreme, ali vođstvo izostalo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice između omladinskih ekipa Crvene zvezde i Napolija u U19 Lige šampiona, rezultat na Banovom brdu posle prvih 45 minuta je 1:1, iako su crveno-beli imali nekoliko veoma dobrih, ali neiskorišćenih prilika.

Poveli su gosti u 13. minutu. Najpre odlična prilika za Napoli, ali Gordić je sjajno intervenisao. i izbio loptu u korner, posle kojeg su Napolitanci uspeli da povedu. Gaetano je odlično izveo udarac iz ugla, a Sense je umakao pažnji Zvezdinih fudbalera i rutinski prosledio loptu u mrežu - 0:1.

Ali, već u 16. minutu Zvezda uzvraća preko Zvezdinog najboljeg strelca Dejana Joveljića. Aleksa Terzić je odlično centrirao sa leve strane, Zvezdin golgeter je bio na pravom mestu i udarcem glavom poslao loptu u mrežu golmana D'Andree - 1:1.

Nova opasnost po gol Zvezde viđena je opet posle kornera, ovog puta u 31. minutu, ali je sada Zvezdina odbrana uspela da otkloni opasnost.

Uzvratio je Jočić lepim pokušajem iskosa sa leve strane ali lopta završava zamalo iznad prečke.

Nova prilika za Zvezdu u 38. minutu, Velikić je centrirao sa desne strane, Joveljić opet glavom pokušao, ali je zamalo bio neprecizan.

Minut kasnije noa opasnost po gol Napolitanaca, Kupusović je pokušao, ali su se gosti odbranili, Zvezda je iz ove akcije dobila samo korner.

U 41. minutu Napoli je bio blizu novog vođstva, ovoga puta iz slobodnog udarca, koji je lukavo izgveo Gaetano iskosa sa leve strane, ali je Gordić uspeo da gol linije da izbije tu lopt u polje.

Navijači su zadovoljni viđenim, ako je suditi po njihovim komentarima na društvenim mrežama.
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke