Poluvreme - Zakarić i Pantić pogurali "Valjak"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.03.2019.
16:20
Izvor: Sportske.net

Goran Zakarić majstorijom doneo crno-belima prednost u Kruševcu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Napredak iz Kruševca je ugostio Partizan u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a nakon prvih 45 minuta igre rezultat je 0:2 u korist gostiju.

Nismo videli ništa specijalno u prvom poluvremenu, Partizan je imao blagu inicijativu, ali je pretio i Napredak, a kolosalne šanse nismo mogli da izdvojimo, ako izostavimo golove. Pantić je pokušao jednim udarcem u 12. minutu iskosa sa leve strane, ali gola nije bilo jer je Petrović dobro intervenisao.

Ipak, crno-beli su uspeli da stignu do prednosti u 31. minutu utakmice, tada je Nikolić dodao loptu do Zakarića koji je majstorski prevario Petrovića, a potom samo poslao loptu u mrežu koja je bila prazna.

Ono što još treba izdvojiti iz prvog dela igre jeste veoma loš teren u Kruševcu, igrači imaju velikih problema da sastave dobru akciju. 

Na samom kraju prvog poluvremena prekršaj za Partizan na 20 metara od gola Petrovića, Pantić je preuzeo odgovornost i izveo najlepši potez na utakmici za 2:0. U prilogu pogledajte oba gola na današnjem meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 13.03.2019
18:15

Zakarić majstorski promaši prazan gol sa dva metra,to može samo Rikardo, hahahaha.Da da, pobediće sudija, to je sigurno.

avatar
skoneee????
Wednesday, 13.03.2019
17:31

Ajmo breee . .👏👏👏👏