Poluvreme za priču, ali nema realizacije!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 08.10.2020.
21:31
Izvor: Sportske.net

Nije loše, ali moramo materijalizovati nadmoć.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije igra sjajno u Norveškoj, ali je izostala realizacija za prednost. Nakon prvih 45 minuta - 0:0.

Srbija je imala veliku šansu već na samom startu utakmice, Darko Lazović se iznenada našao u prilici, ali je izblokiran u poslednjem momentu, lopta je otišla preko gola.

Naša reprezentacija bolja na startu, ali su Norvežani već posle deset minuta uspeli da uspostave ravnotežu. U 17. minutu dobra šansa za Srbiju, Tadićeva lopta koja je imala oči, a Đuričić je pokušao glavom, lopta je završila u rukama golmana Jarštejna.

Nova šansa za Srbiju u 25. minutu kada je lopta preko Lazovića stigla do Mitrovića, ali je naš napadač glavom šutirao pored gola. Samo minut kasnije novi dobar prodor, ovoga puta po levoj strani, Đuričić je tražio Mitrovića, ali bez gola.

Kolika je nadmoć bila reprezentacije Srbije govori i podatak iz 30. minuta kada je grafika pokazala 7:1 u korist reprezentacije Srbije u šutevima ka golu.

Ipak, Norvežani preko Halanda nakon kornera imali sjajnu šansu kada je Rajković uspeo da odbrani krajnjim naporom njegov šut.

Najbolja šansa za reprezentaciju Srbije viđena je u 36. minutu, Dušan Tadić je ponovo sjajno uposlio Đuričića, ovaj tražio Mitrovića koji je u padu promašio zicer sa samo par metara.

Naša reprezentacija praktično nije dozvolila Norveškoj niti jednu šansu iz igre, jedinu koju su stvorili jeste iz kornera.

Kraj poluvremena je obeležio pokušaj Serlota nakon centaršuta Halanda, ali je Rajković odlično reagovao, pa promene rezultata nije bilo.

Čekamo drugih 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Thursday, 08.10.2020
22:07

Kada smo znatno lošiji mi smo ustvari bolji tim kome je sreća okrenula leđa, sudije nas oštetile, zaverili se i nebo i Zemlja protiv nas i šta sve ne. Mogu misliti šta će biti nakon ove utakmice kada smo stvarno bili bolji ako izgubimo. Biće da smo ih razvalili, ubili, deklasirali, razbili itd. samo nam je sreća okrenula leđa na neverovatan i nemoguć način, a i Orsato mora da nas je negde oštetio. I sasvim sigurno će biti da se nijedna reprezentacija u istoriji fudbala nije nezasluženije kvalifikovala na EP od Norvežana večeras.

avatar
Dorotej
Thursday, 08.10.2020
21:42

Najbolja igra Srbije zadnjih godina. Držimo palčeve da pobedimo.

avatar
Nikola Ljubić
Thursday, 08.10.2020
21:38

Fali "ono nesto" sto su imali Mijat, Piksi i Dejo kao i generacije pre njih. Greh je ne uklopiti Sergeja u ovaj tim. Tadic odavno nije na svom nivou u reprezentaciji, a realno nije vise mladic...