Poluvreme - Uspavanka na Marakani, "delije" oduševljene igrom debitanta! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.11.2019.
18:49
Izvor: Sportske.net

Mačva pruža odličan otpor.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta na stadionu "Rajko Mitić", na meču između Crvene zvezde i Mačve i dalje nema pogodaka.

Susret osmine finala Kupa Srbije nije privukao veliku pažnju navijača kojih na tribinama ima tek nekoliko stotina.

Osim nekoliko opasnih situacija ispred gola Puletića nismo videli mnogo uzbuđenja, u tri navrata zapretio je Vulić, ali promene rezultata i dalje nema.

I pored nezadovoljstva kako se odvijaju stvari na terenu, "delije" su oduševljene igrom debitanta Veljka Nikolića koji deluje veoma dobro na terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 20.11.2019
21:43

Nadam se da je Ivanic gledao malog Nikolica kako igra, a da je dobio sansu pre dve godine danas bi njegova cena na transfermerketu bila najmanje 10 miliona evra. Imamo mi i u Graficaru odlicnioh igraca koji su ponikli u nasoj skoli fudbala, Pantovic, Stanojev, Gavric, Radivojevic i Erakovic, ali ko zna da li ce ikad zaigrati za prvi tim Zvezde zbog velikih zahteva kluba.

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 20.11.2019
19:56

Znaci, ovo je realno stanhe, to smo mi Zvezda, da se ne varamo, zato dobijemo po 5, 6... golova od evropskih timova, mi nismo u stanju da damo gol Macvi covece, niti znaju da centriraju, niti da se postave, itd. Ja kao okoreli Zvezdas bih hteo da izgubimo ovu tekmu, a onda i titulu, jedino tas mozda konacno ovi sto su otkrili toplu vodu da vide da nam bukvalno ne trebaju tipovi, la para, kanjas, zander, pa i bocko, jedino sto smo pogodili je Ben, i tacka. Eto, malo iz besa malo od nervoze ali nije lako biti Zvezdas u zadnje dve nedelje. Nisam.ja od obih koji posle jednog ili dva poraza odmah krenu sa kritikama, ali brate, ovo bolo bre i u kosarci i u fudbalu!!