Poluvreme u ''Zemunelu'', Partizan ubedljivo vodi protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli ozbiljno doveli u pitanje osvajanje šampionske titule.

Screenshot, Youtube/Crvena zvezda
Screenshot, Youtube/Crvena zvezda

Povezane vesti

U 11 časova u ''Zemunelu'' počeo je derbi poslednjeg kola Omladinske lige Srbije, gde je Partizan, uz podršku nekoliko stotina svojih navijača dočekao vodeću Crvenu zvezdu.

Posle prvih 45 minuta igre rezultat je 3:0 u korist ekipe Partizana!

Podsetimo, ukoliko Zvezda danas izgubi, a Brodarac kao gost savlada Čukarički (trenutno 1:1), Brodarac će smeniti crveno-bele na vrhu tabele i drugi put uzastopno osvojiti titulu omladinskog prvaka države.

Posle dvadesetak minuta nešto opasnije igre gostiju, Nikola Nović je u 23. minutu doveo Partizan u vođstvo. Sve se dogodilo posle brze akcije i centaršuta Kokira sa leve strane. Sa nekih pet metara Nović je prosledio loptu u mrežu i doveo Partizan u vođstvo od 1:0.

Zvezda je potom ponovo počela da preti, najčešće preko Bosića, ali najveća opasnost za Partizan dogodila se u 35. minutu, kada je Luka Ilić odlično šutirao iskosa sa desne strane, ali je golman Partizana Đorđe Vukanić odlično intervenisao.

Samo dva minuta kasnije na drugoj srani, Nikola Nović postiže i drugi gol za Partizan, opet posle akcije po levoj strani, posle čega su crveno-beli znatno pali u igri. Nešto kasnije Đerlek je opasno pripretio iz slobodnog udarca, a da Zvezda uoči drugog poluvremena bude u još težoj situaciji, potrudio se Kokir u 44. minutu za velikih 3:0 u korist Partizana.

Bila je to prava majstorija ''desetke'' Partizana, posle solo prodora kroz sredinu majstorski je lobovao golmana Crvene zvezde i izazvao oduševljenje na tribinama ''Zemunela''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke