Poluvreme u Nišu - Gosti imaju inicijativu, navijači proglasili najveći promašaj Partizana

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.03.2018.
15:19
Izvor: Sportske.net

Radnički iz Niša i Partizan igraju bez golova u Nišu.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Nakon prvog poluvremena u Nišu, utisak je da će ekipe veoma teško stići do golova na današnjem meču.

Teren je takav da ne dozvoljava igračima da naprave više problema protivniku kroz pas igru po zemlji, pa je možda i prekid jedini način da se stigne do gola jednog ili drugog tima.

Prilika u prvih 45 minuta skoro i da nije bilo, sve do pred sam kraj.

U sedmom minutu nakon jednog centaršuta Miletića sa leve strane, Miladinović je loše reagovao i umalo skrenuo loptu u svoju mrežu, a isti igrač, Miladinović, imao je problem u komunikaciji sa Šaranovim u 10. minutu, ali nije to bilo toliko opasno po gol Nišlija.

Pokušao je Ivanović glavom nakon centaršuta Pantića, ali je lopta završila iza gola, a do sledeće šanse čekali smo do 33. minuta kada je Partizan možda izveo i najbolju akciju, Vulićević je centrirao, pronašao Ožegovića koji nije dovoljno jako zahvatio loptu glavom, pa je Šaranov imao lakši zadatak.

Partizan je imao još jednu polupriliku kada je Suma pokušao da proigra Zorana Tošića kroz sredinu, ali je i taj pokušaj bio neuspešan.

U 42. minutu najbolja šansa za Partizan, lopta je došla do Sume koji je možda mogao i bolje da reaguje, šutirao je ka golu, a Bojan Šaranov je uspeo da sačuva svoju mrežu sjajnom intervencijom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djordja
Saturday, 03.03.2018
18:49

kakav covjek takav i trener

avatar
ubipacijentic
Saturday, 03.03.2018
17:42

Jad ,beda ,Čemer skoro nisam gledao lošiji Partizan.Nije samo Djukić kriv ali će on platiti ceh.Mi nijednu utakmicu nismo otvorili brzim golom nego celo prvenstvo jurimo rivala nekad uspe nekad ne.Ovo je katastrofa!!!

avatar
djordja
Saturday, 03.03.2018
16:53

sad ce carobnjak Ilic uc da poveze igru

avatar
petar000
Saturday, 03.03.2018
16:28

Pa naravno, dezurni prozivaci Sume. A ja ne znam sta covek treba da uradi, spremi 100% sansu Tosicu, jedini u ekipi ima sansu za gol i opet on najgori. Sve dok ovakav fudbal igramo (bunarenje od prvog do poslednjeg minuta) Suma nema sta da trazi u ovoj ekipi. Samo da vas podsetim reprezentacje Jugoslavije kada je Mihajlovic igrao, mi smo isti ovakav fudbal igrali, a na terenu imas Savicevica, Jokanovica, Mijatovica, Jugovica. Isto je tada izgledalo da niko fudbal nikad nije igrao. Znaci, ne razumem cemu zelja da se konstantno proziva samo jedan igrac bez obzira kako igraju ostali. da ostali blistaju, pa i da razumem, ali redovno je on jedan od boljih na terenu (mada to jeste slabo). da li primecujete da svako ko dodje u Partizan igra tri puta gore nego tamo gde je bi. Gledajte Ivanovica, kao da se nije bavio profesionalnim fudbalom. Znaci, ceo sistem igre u Partizanu ne valja i nema svrhe uhvatiti se jednog igraca kao pijan plota. Sportski sektor je debelo podbacio, bez obzira sta Djukic prica. Pa Zvezda igra dobar fudbal sa Gobeljicima, Stojkovicem, Savicem, Rodicem, racicem, Donaldom koji su realno igraci na nivou nase lige i nista vise od toga. ne kazem da mi imamo bolje, ali oni i sa takvima igraju bolje od nas. nasi kao da su s posla dosli da se malo izrekreiraju, pa da idu kuci na rucak. Svako za sebe igra, bez ijedne akcije za godinu dana fudbala. Sto je neverovatno.

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 03.03.2018
16:27

najveci prmasaj dolazak Dukica

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 03.03.2018
16:22

Odo dIgram FM, da Radničkom dam 3 gola do poluvremena i nemam razloga da se nerviram,...

avatar
Saturday, 03.03.2018
16:20

Čist penal za Partizan nad Vulićevićem - lopovi nastavljaju da haraju.

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 04.03.2018
11:04

Nastavili kasnije i na Marakani ali ne vredi,ne može ove godine da vam pokloni titulu ni kokeza ni vučić....