Poluvreme u Humskoj - Partizan se opet muči, ima li nečeg novog u igri crno-belih?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.08.2018.
19:48
Izvor: Sportske.net

Lučanci odoleli posle prvih 45 minuta.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle smene trenera Miroslava Đukića, navijači Partizana su sa nestrpljenjem čekali večerašnju utakmicu protiv Mladosti iz Lučana u trećem kolu Superlige Srbije, iako ih na tribinama nema u velikom broju.

Ekipu večeras vodi pomoćni trener Žarko Lazetić, a posle prvog poluvremena nema golova, 0:0.

Ovaj deo igre obeležila je konstantna terenska inicijativa Partizana, koji je ''pleo mrežu'' oko kaznenog prostora Lučanaca, ali kao i u mnogim ranijim mečevima, nije imao rešenje u završnici za ''bunker'' rivala.

Neefikasnost i dalje dolazi do izražaja, nekoliko prilika je stvoreno preko Jankovića, Pantića, Rikarda, a u 37. minutu odlično je i Suma šutirao sa 17-18 metara, ali lopta je prohujala pored desne stative.

Viđena je i jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Mladosti, kada je Tumbasević sredinom poluvremena nagazio Rikarda po stopalu, ali sudija to nije video i nije se oglasio.

Ono što je pozitivno u igri Partizana u odnosu na ranije mečeve, jeste veća agresivnost na terenu, nešto brža igra, ali sve to je i dalje nedovoljno za vođstvo protiv gostiju iz Lučana.

U prilogu su i utisci navijača.
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 05.08.2018
20:02

Batko, ajde ne kukaj molim te, ko da to bila 100% sansa, a ne da, kad je dosla do dodira noge, lopta uveliko vec se odbila od drugog igraca Mladosti, sto ste bre slepi, sansu pristojnu niste stvorili i hvatate se za neke sitne detalje, Zar ne vidis da jedino lola sa srcem igra u celo tom sivilu, sumu bas boli on stvar, zaradjuje ko bog sta on ima da se muci, e mozda bas zbog toga nema hemije u klubu, zato sto saigraci nisu zadovoljni, on dobije tri puta vise od drugih igraca i eto ti nezadovoljstva to ni Bata ni Murinjo ne moze da resi, dok ne ide ovaj balvan koji definitivno nije za Partizan.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Sunday, 05.08.2018
19:53

Cist penal za nas nije sviran, a i ona ruka mi je sumnjiva, pogledacu opet...

avatar
bagra
Sunday, 05.08.2018
19:52

Ne znam sta ljudi misle da ce da se promeni kada su igraci ostali isti, i to losi igraci.

avatar
trifun
Sunday, 05.08.2018
20:03

Pa,da se razumeš u fudbal prvo što bi primetio video bi da više ne igraju onu poluzonu sa beskonačnim dodavanjima.Djukić je insistirao na tome i pozicijama ,što ih je sputavalo a kad se i protivnik tako postavljao nije bilo sile koja bi to probila.Stanislav Karasi je to nazivao rukometaškim stilom igranja fudbala.Vidi se da su rasterećeni i da više trče,usmereni ka golu protivnika.Utakmica nije teška za gledanje kao kod Djukića. Kad se ovako rastrče čoveku nije žao ni ako remiziraju ili izgube.Sastav tima možda diskutabilan što se tiče napada.