Poluvreme u Humskoj - Čudesni Stojke spasavao Partizan, povreda jednog od najboljih!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.11.2017.
17:49
Izvor: Sportske.net

Gosti iz Subotice mnogo oapsniji u prvom poluvremenu, samo zahvaljujući sjajnim odbranama Vladimira Stojkovića crno-beli nisu u rezulrtatskom zaostatku.

Epa/Valdrin Xhemaj
Epa/Valdrin Xhemaj

Povezane vesti

Bar tri velike, stopostotne prilike nisu iskoristili fudbaleriSpartaka ŽK tokom prvog poluvremena koje je završeno rezultatom0:0.

Blistao je golman Partizana Vladimir Stojković koji je zsuatavljaopokušaje Savkovića i Ivanovića, a na drugoj strani najbolju prilikuza Partizan propustio je Tavamba u 15. minutu.

Nova briga za Partizan je i povreda Marka Jankovića, koga je ufinišu prvog dela igre zamenio Đuričković.
------
- - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kristijan Markovic
Monday, 27.11.2017
09:33

sem stojketa svi su cemer i jad... iz godine u godinu sve gori fudbal se igra u partizanu... bez ideje bez energije ali kakav mrtav trener, takav i fudbal... jankovic je odigrao jednu tekmu protiv olimpijakosa i to je sve...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 26.11.2017
18:56

Dordje Ivanovic strasan igrac a jos uvek dosta mlad

avatar
petar000
Sunday, 26.11.2017
18:55

Tacno znam da kada ova cetvorka igra napred da ce to biti muka za gledanje. Niti su preopasni u napadu, niti su odgovorni u odbrani. Mozda nije trenutak za kritike, ali Tosic ako nema slobodnjaka je totalno bezopasan (mogu da kazem stetan i da ni malo ne pogresim, i sva je serca da ga nije bilo protiv Svajcaraca), i dalje tvrdim da se krece kao da ima 55 godina. Tavamba u minus fazi danas (ali njemu se ne moze zameriti nista), Suma i Jankovic onako kao i vecinu utakmica ove sezone - najblaze receno slabi i nedefinisani sta igraju i sta mogu da odigraju. Ako ne izgubimo sanse za titulu u ovom delu sezone, dobro ce biti. Pored hronicno slabe igre, sad se nadovezao i umor, i emotivno praznjenje, i neke povrede, bice tesko u sledecih nekoliko meceva.