Poluvreme - Tadić je genije!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.09.2018.
21:31
Izvor: Sportske.net

Dušan Tadić je fantastičnim potezom bio najzaslužniji za kazneni udarac iz kog smo poveli sa 1:0.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je bila bolji rival od Litvanaca u prvom poluvremenu, imali smo i dve sjajne šanse, ali smo dva puta pogađali okvir gola. Ipak, stigli smo do gola nakon kaznenog udarca u 38. minutu.

Litvanci su pokušavali danas da prete iz kontri, ali nisu imali previše prostora jer su naši odbrambeni igrači odigrali sasvim solidno.

Prvu priliku reprezentacija Srbije imala je u 12. minutu kada je lopta došla do Aleksandra Mitrovića, srpski napadač se odlično okrenuo i šutirao, ali je pogodio stativu.

Imali smo loptu u svom posedu, a novu šansu smo propustili u 20. minutu kada je Rodić pogodio stativu nakon što je lopta iznenada došla do njega, Tadić je ponovo imao ulogu dodavača.

Litvanci su izigrali našu odbranu u 29. minutu kada je Kulkis iz ne tako dobre pozicije šutirao pored gola, a naši su nastavili sa napadima iz kojih se, nažalost, nije otvorila niti jedna prilika sve do 37. minuta kada su Litvanci pogrešili, Kostić je ubacio loptu u kazneni prostor gde je Tadić izveo majstoriju, petom je dodao do Mitrovića nad kim je načinjen faul i sudija nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku.

Siguran izvođač je bio Dušan Tadić, ubedljivo najbolji igrač naše reprezentacije u ovom meču.

Gol pogledajte OVDE.

Dakle, nakon prvih 45 minuta Srbija vodi sa 1:0, a Dušan Tadić je strelac ovog gola.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NeWave86
Friday, 07.09.2018
22:16

Da ima mozga ovaj narod da im nikad vise ne ode ni na jednu utakmicu pa neka igraju za bandite koji gledaju na svaki nacin da uzmu pare... Kupi paket sa arenama zbog ovoga, kupi paket sa Sk zbog onoga, Rts postoji boga pitaj zbog cega... Sramota bre sta nam rade!!