Poluvreme - Suma i ''Bambi'' plešu po terenu, Sadik se obrukao, ''grobari'' traže još golova! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2019.
18:49
Izvor: Sportske.net

Partizan je mogao sve da reši već u prvom poluvremenu, ali...

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena pred punim tribinama u Inđiji, Partizan u meču prvog kola Linglong Superlige vodi protiv domaćina sa 1:0.

U 19. minutu sjajna prilika za Partizan. Zdjelar je na desnoj strani proigrao Miletića, ovaj odmah prosledio loptu po zemlji za Umara Sadika, koji sa nekih šest metara šalje loptu visoko preko gola. Obrukao se novi napadač Partizana u ovoj situaciji.

Osam minuta kasnije, još jedna odlična akcija Partizana, ovoga puta uspešno je završena. Sejduba Suma je prihvatio loptu na nekih 25 metara od gola, krenuo u solo-prodor pored trojice, četvorice protivničkih igrača, našao prostor da asistira Tošiću, koji ovu priliku ne propušta - 1:0 za Partizan.

Na isteku prvih pola sata igre, Tošić je umalo postigao i drugi gol, šutirao je sa ivice kaznenog prostora i pogodio desnu stativu gola domaćih. Lopta se odbila do Sume, ali je sudija Jovanović prekinuo akciju zbog ofsajda.

Nova velika prilika za Tošića i u 42. minutu, posle prodora Sadika, koji šalje loptu u sredinu kaznenog prostora, gde je Tošić možda i ''oteo'' loptu Sumi, krenuo još par koraka, šutirao, ali je golman Preković ovaj njegov šut odbranio.

Pred sam kraj prvog poluvremena, beležimo još jedan pokušaj Sume sa 18 metara, ali lopta završava pored leve stative.
-
- - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 21.07.2019
18:53

Bambi je jako sebican iako je mozda cak bio i penal nad njim tu negde oko 35. minuta, a naravno da oni to nisu ponovo pokazali, samo ono posle toga.