Poluvreme - Srbija bolja, trebalo je i da vodimo!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.03.2018.
21:46
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije u daleko boljem izdanju nego protiv Maroka.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Izabranici Mladena Krstajića danas su izašli na megdan jednoj od najboljih reprezentacija Afrike, reprezentaciji Nigerije, a nakon prvih 45 minuta igre rezultat je 0:0.

Trebalo je naša reprezentacija da vodi sa 1:0 pošto je Aleksandar Mitrović postigao gol, ali je sudija ostao nem, nije video da je lopta prešla gol liniju.

Prvi šut beležimo u 8. minutu kada je Mitrović šutirao sa 25 metara, nakon toga su pretili i Nigerijci preko Mozesa kome udarac brani Vladimir Stojković. Onazi je šutirao preko gola, a onda opsada gola Nigerijaca, prvo je Tadić maestralno proigrao Mitrovića koji je bio spor, ali je izborio korner, zatim je Bane Ivanović posle kornera pokušao da šutira, njegov udarac je bio izblokiran, da bi u 13. minutu bio viđen poništen gol reprezentacije Srbije koji ste mogli da vidite OVDE.

Kolarov je izblokirao Ivobija u 22. minutu, da bi 3 minuta kasnije nakon akcije Kolarova i Rukavine, Tadić šutirao, ali je golman Uzogo odbranio na sjajan način.

Ivobi je imao udarac preko gola, na drugoj strani je u 41. minutu Filip Kostić šutirao nakon odlične akcije našeg tima i dodavanja Adema Ljajića, ali je pogodio spoljni deo mreže.

Dakle, nakon prvih 45 minuta igre, bez golova, ali daleko od toga da gledamo lošu utakmicu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 27.03.2018
22:32

Ma ljudiii sve je to mlako i slabo bez zara i borbe .. pa cujete sa strane ljude kako vicu ajdeee ajdee. Eto dadosmo i gol al sve nesto jadno . Igra je nesto bolja nego protiv maroka ali tim je dalekooo od nazovimo zavidnog nivoa.

avatar
The_Matrix
Tuesday, 27.03.2018
22:10

Rukavina je Maikon za Bastu

avatar
Anthony
Tuesday, 27.03.2018
22:02

Mislim da je ovo prva postava za Svetsko, mozda umulja SMS-a, izmedju Tadica i Kostica, realno Ljajic ne igra konstantno u Torinu, a Kostic je tu negde sa Radonjicem i Zivkovicem, takodje je pitanje oko Rukavine i Baste, ali sve su to detalji, i kvalitet im je priblizno isti. nMitrovic mi je nekako trom, trebalo bi pokusati sa Prijovicem napred, manje se svadja, gundja, pokretljiviji je, ne visi u ofsajdu. nSudija dobro sudio, osim gola, ali to je do linijskih. Trebalo je da se igra utakmica bar na stadionu nekog drugoligasa, jer ovako stvarno izgleda kao trening utakmica, malo je neozbiljno .

avatar
petar000
Tuesday, 27.03.2018
23:14

Kakav bre Radonjic? U kojim snovima? Ako vec mora neko iz Zvezde ja bih deset puta pre Srnica vodio, nego njega. Sta ce nam lipicaner koji samo trci i nista od fudbala ne zna?

avatar
Anthony
Tuesday, 27.03.2018
23:35

Ma slazem se, ne navijam za Zvezdu, ne bih vodio Radonjica da sam selektor, ali mislim da se vidi da je Krstajic tu zbog menadzera, a ne neceg drugog, da se guraju ti mladi Sergej, Radonjic, Grujic, Zivkovic...

avatar
magister
Tuesday, 27.03.2018
21:57

Iskusnija i neuporedivo uigranija odbrana - stabilnija igra celog tima. Verovatno je pametno da svaku utakmicu počnemo sa 4 2 3 1, a da onda po potrebi i proceni eventualno idemo u veću ofanzivu zamenom jednog zadnjeg veznom ofanzivnijim igračem. Jedno teže ispadanje Ivanovića, nekoliko nezgrapnih pokušaja Mitrovića, dvaput se ponašao kao da je sam na terenu, kao da je na treningu i da protivnici neće da ga ometaju, prosto sačekao da ga ometu, umesto da šutne i verovatno da gol. Po meni - bolje funkcioniše desna strana sa Rukavinom, ali znači i Ivanović iza leđa. Milivojević i Matić deluju solidno, mada bih ja uz jednog visokog više voleo jednog bržeg, ali njih dvojica verovatno jesu najbolje na tim pozicijama što trenutno imamo, mada su Milivojeviću konkurencija i Grujić, Fejsa, verovatno i Gudelj. Kolarov - danas mnogo sigurniji, Nastasić dobar, ali je i Tošić bio, pa mislim da su njih dvojica verovatni putnici. Kostić - može bolje, kao i Tadić i Ljajić.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 27.03.2018
21:54

Ovo vec lici na nesto,za razliku od onog protiv maroka,treba imati na umu da je nigerija ozbiljna i jaka reprezentacija a kreirali smo vise sansi,falio je gol sad manje vise sto je ponisten taj jedan na SP bice tehnologije ako se ponovi haha moses ne moze da prodje cak ni rukavinu

avatar
Yaya Sanogo
Tuesday, 27.03.2018
22:14

Maroko je Nigeriju 4-0 dobio i prijateljskoj utakmici.

avatar
petar000
Tuesday, 27.03.2018
23:17

Steta da nema Baste i Maksimovica po toj strani, naigrao bi se covek. Pored njih dvojice svi izgledaju kao Kristijano Ronaldo. Basta moju babu ne bi mogao da sacuva, samo gledam kad ce sam sebi nogu da polomi kolko je nesposoban kad trci.