Poluvreme - Sjajna utakmica u Bernu, Zvezda ima dobar rezultat! Novajlija oduševio (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.08.2019.
21:48
Izvor: Sportske.net

Evo stanja nakon prvih 45 minuta.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta utakmice u Bernu, rezultat je 1:1.

Crvena zvezda je imala užasan početak, postavljanje Ivanića za centralnog veznog igrača se obila o glavu Vladanu Milojeviću već u 7. minutu pošto je Mića bio daleko niži od Nsamea koji je glavom prebacio loptu do Asalea koji je u situaciji 1 na 1 bio bolji od Borjana, pogodio je za 1:0.

Već u 17. minutu Crvena zvezda stiže do izjednačenja.

Marko Marin je izveo korner sa leve strane, Degenek je dočekao loptu na drugoj stativi, poslao neku vrstu loba u mrežu, ispostavilo se, 1:1!

Nekoliko sjajnih prilika na obe strane do kraja poluvremena, a jedan od junaka je Milan Borjan. Prvo je Nsameu skinuo gol koji su mnogi već videli u mreži, da bi iz istog napada Ejbišer šutirao sa dvadesetak metara, što je takođe ukrotio Borjan.

Mogla je Crvena zvezda do prednosti u 36. minutu kada je nakon sjajne akcije Marko Marin izašao 1 na 1 sa golmanom domaćina, ali je jedan od defanzivaca Jang bojsa uspeo da spasi gol. Fantastičan pas Garsije do Marina u ovoj situaciji.

Do kraja poluvremena beležimo još jednu dobru odbranu Borjana, kao i penal koji su tražili igrači Crvene zvezde nakon pada Boaćija, istina, sudija je dobro postupio u ovoj situaciji.

Dakle, rezultat koji je odličan na poluvremenu, a moglo je čak i bolje.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patriota bre
Wednesday, 21.08.2019
22:06

Aaaaa... Gaziii...

avatar
äxwell
Wednesday, 21.08.2019
21:57

Garsija sjajan?? Aaaa? Nervozan debi, nije nesto pretjerano uradio..Valjda ce biti bolje!

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 21.08.2019
21:56

Laganao, polako, sve izgleda ok zasada, svi se bore, to nam je falilo, eto sad verujte i da izgube nece zao da mi bude, jer vidim da ginu za svaku loptu, nema zabusavanja. Kanjas konacno solidniji, Pankov zatajio kod gola, al nema veze svi imaju pravu na gresku, ovaj decko Garsija svidja mi se, prva tekma, tek dva treninga decko ima, vec napravio jednu prelepu asistenciju Boaciju, ali eto nije bilo gola. Delije, vidite li zasto Zvezda uvek igra neku povuceniju taktiku, i sve vreme kritikujete Miloja, pa ljudi mi niti imamo kvaliteta, niti snage za nesto ofanzivnije i bolje, ali eto treca godina ta taktika se itekako isplatila. I sad Milos Degenek, da li je taj decko TALIJA Zvezde ja ne znam, ali bukvalno kad je naguscije njega hoce, ima i srce i m...! Srecno Zvezdo u drugom poluvremenu, iako i ovaj rezultat je sasvim ok, nereseno, 1 1, pa i 0 0 u Bg, nemam nista protiv, pa u LS. pozdrav

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 21.08.2019
21:55

Ovaj Garsija vec na prvoj utakmici pokazuje da ce biti ogromno pojacanje cime je zacepio usta poznatom troleru na vestima o Zvezdi.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 21.08.2019
21:53

Kanjas sto se tice prvog dela pokidao , lose smo krenuli , rezultat bolji od igre ... napred ZvezdaLeeee