Poluvreme - Sjajna igra Zvezde, ko je to novi dijamant? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.10.2019.
18:50
Izvor: Sportske.net

Vođstvo Zvezde nakon prvih 45 minuta.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Crvena zvezda vodi protiv neugodnog TSC-a nakon prvih 45 minuta golovima Tomanea i Gobeljića sa 2:0.

Nakon prvih deset minuta nismo videli velika uzbuđenja, a onda Crvena zvezda dolazi do prednosti u 13. minutu utakmice.

Marko Marin je izveo prekid, a na najboljem mestu je bio Tomane koji je glavom smestio loptu u mrežu golmana Filipovića.

Igrao se 17. minut kada je Ben pokušao da ugrozi golmana Filipovića i da povisi prednost na 2:0, ali mu nije pošlo za nogom, a isti igrač je u 27. minutu ponovo imao šansu da povisi rezultat kada je šutirao preko gola.

TSC se danas nije branio, igrao je svoju igru i pokušavao da dođe do gola Crvene zvezde što je za svaku pohvalu kada dođete na stadion "Rajko Mitić", ali nisu ugrožavali golmana Popovića.

Žander je pokušao u 37. minutu sa 16 metara, ali je njegov udarac otišao pored gola. Što nije uspeo on, uspeo je Marko Gobeljić u 45. minutu utakmice kada je lopta zakačila jednog od igrača protivničkog tima za 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 31.10.2019
01:02

Igra je bila solidna, daleko od toga da je bila sjajna. Važno je da se nivo igre podiže. Neke akcije su bile lepe za oko. A bile su i neke stare slabosti. Milunović je neviđena šeprtlja. Žander je rupa u odbrani. Popović je dosta grešio kod ispucavanja lopte. Milojević bi trebalo da pokuša sa striktnim pokrivanjem protivničkih igrača u odbrani, ne da sve vreme igramo zonu, pokrivanje prostora. Kod jakih ekipa u ligi šampiona to je pogubno. Pitanje je samo koliko su igrači fizički spremni za takav tip odbrane.

avatar
Sasha_Voj
Thursday, 31.10.2019
05:40

Nismo fizički spremni niti brzi za tako nešto

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
20:33

Jedini vi niste spomenuli da je Sadik danas na samom pocetku utakmice dobio lakat u glavu za mozda i direktan crveni karton i da je TSC sada ostecen za penal na 0:1 isto zbog koriscenja lakta. Kanda je laktobal u modi.

avatar
Dorotej
Thursday, 31.10.2019
01:34

Očekujem da i Tarzan potvrdi laktove i osvetli druge nepravde koje su vam se dogodile na današnjem Čukotresu. Navodno je bio i vaš gol za jedan metar širi.

avatar
REVØLT
Thursday, 31.10.2019
16:02

Volis Boga, a podrzavas kradju i lopovluk, kontradiktoran si.

avatar
carbone
Thursday, 31.10.2019
08:40

nameran start Zdjelara laktom na igraca Cukarickog i to 2x i ono nasilno dizanje Birmancevica sa zemlje nisi video ?Sreca da si ispratio svaki kontakt fudbalera sampiona Srbije