Poluvreme - Rikardova majstorija dovoljna za prednost

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.09.2018.
16:46
Izvor: Sportske.net

Nakon prvih 45 minuta ekipa Partizana vodi u Novom Sadu.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Ekipa Partizana danas se vratila na teren, a protivnik je na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu ekipa Proletera.

Domaći su opasni, prete crno-belima, ali nakon prvih 45 minuta rezultat je 0:1 u korist Partizana.

Već u 13. minutu videli smo prvi gol na meču, tada je nakon akcije po desnoj strani lopta posle centaršuta stigla do Zakarića koji je oprobao udarac, na njegovu sreću lopta je stigla do Rikarda Gomeša koji fantastičnim potezom vara Vesića za prednost gostiju.

Navijače Partizana bi trebalo da brine odnos fudbalera nakon postignutog gola, kao da su se povukli na svoju polovinu i kao da su se branili ostatak prvog poluvremena.

Proleter je imao dobru šansu u 27. minutu kada je Mićić šutirao sa 25 metara od gola, ali je lopta prošla malo pored stative Stojkovićevog gola.

Beležimo još i šansu Zakarića pred kraj poluvremena, ali do promene rezultata nije došlo.

Jedini gol u dosadašnjem delu meča možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pfc11
Saturday, 15.09.2018
20:02

Nije nama kriv ni đukic a ni mirkovic jer sa ovakvim igracima koje imamo nebi nam ni gvardiola pomogao.Neznam mozda nisam u pravu ali kod đukica smo imali posjed i szvarali sanse a sad se branimo od backe i proletera .Tuzno i zalosno.Prvi put od kad znam za partizan mi se ne gleda derbi.

avatar
Srpska dijaspora
Saturday, 15.09.2018
17:00

Šćekić je zreo za klupu, Pantić očajan na poluvremenu. Ovo je baš loše, kao da je Đukić na klupi samo što vodimo 1:0...

avatar
petar000
Saturday, 15.09.2018
17:08

A ko bi nesto trcao na sredini ako bi ostavio Scekica na klupi? Vidis da su ostali kao "cica glise" odbijaju se od protivnickih igraca, ne mogu ni faul da naprave. Pantic ocajan vec drugu sezonu u nizu, nego je prosle godine imao malo bolju ekipu, pa se nije toliko primecivalo.

avatar
petar000
Saturday, 15.09.2018
16:57

Definitivno je Partizan ekipa koja igra najbesmisleniji fudbal u nasoj ligi. Ali kad uzmem u obzir da nam pola tima nije uopste za nasu ligu, to nije nista cudno. Jankovica bih ja iskljucio u desetom minutu zbog pedeset pokusaja foliranja. Znaci covek ne pokusava da igra fudbal, cilj mu je da se lupi o zemlju u svakoj situaciji. Za Pantica vise ne mogu da nadjem reci da bih opisao koliko je njegova igra jalova, a prakticno je jedini nezamenljiv u ekipi. Covek spustio stucne i zaboravio da igra fudbal.Ne zna se koji nam je bek gori, levi, ili desni, stoperi mozda jedini na nekakvom nivou. Scekic solidan, pokretljiv, borben, Kosovic zalutao u Partizan, postao je profesionalni vracac lopte golmanu i to su jedine situacije kada cete ga primetiti na terenu. Znaci iz ove ekipe vredi ostaviti jednog stopera, Zakarica (koji isto ne blista), Scekica kao neku bekap varijantu i Rikarda, a svima ostalima se zahvaliti pod hitno, svakako ni za jednog necemo dobiti neku lovu tako da nikakva steta nije pokloniti ih onom ko ih hoce, ako ih iko zeli. Jednostavno oi igraci ne mogu da sprovode filozofiju jakog kluba gde uvek moras biti duplo kvalitetniji, brzi, jaci od protivnika. Prespori, premekani i sa ozbiljnim nedostatkom tehnike i ideje. I onda neko ocekuje da se igrac kao Suma nametne u ovakvom kolektivu gde dva tacna pasa ne mogu da se spoje za utakmicu. Po meni, problem nije bio u njemu, nego u panjevima sa kojima je igrao.

avatar
Man.United99
Saturday, 15.09.2018
21:38

Skauting je bio dosta los, e sad fa li bi neki iskusniji trener izvukao nesto vise od njih to je drugo pitanje