Poluvreme - Rabotnički pokazao zube Zvezdi, Popović sprečio lošiji rezultat

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.02.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net

Imaće šta da kaže Vladan Milojević svojim igračima na poluvremenu...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena Zvezdine četvrte utakmice na pripremama u Antaliji, rezultat je: Crvena zvezda - Rabotnički 1-1.

Crvena zvezda je današnji meč počela u sastavu: Popović, Jevtović, Savić, Babić, Hajdin, Čaušić, Simić, Joveljić, Ebisilio, Vukanović, Pavkov.

Možda do sada i najlošije poluvreme ekipe Vladana Milojevića na pripremama u Turskoj, a ne bi trebalo da bude opravdanje to što je šef struke crveno-belih na teren izveo kombinovani sastav.

Zvezda je prva pripretila u osmom minutu, kada je Joveljić centrirao, a Simić glavom poslao loptu preko gola.

Odličnu priliku imao je i Pavkov u 19. minutu posle centaršuta Ebisilija, ali ponovo lopta nije pogodila cilj.

Usledio je period mirnije igre, ekipa Rabotničkog je videla svoju šansu i u 36. minutu iznudila jedanaesterac, kada je Jevtović u kaznenom prostoru oborio Blaževskog. Ilijoski je šutirao sa bele tačke, ali je golman Crvene zvezde Zoran Popović zaustavio i taj, ali i naredni pokušaj Skopljanaca posle odbijene lopte.

Pet minuta kasnije, Rabotnički ipak stiže do vođstva, Ilijoski je pobegao Babiću, poslao loptu ka Žuninju, a ovaj prosledio do Blaževskog koji odlično šutira iskosa sa leve strane u suprotni ugao - 0:1.

Tek tada se Zvezda trgla, pa je samo dva minuta kasnije izjednačila posle kornera koji je izveo Ebisilio, a Vukanović je udarcem glavom poslao loptu u mrežu - 1:1.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke