Poluvreme - Preti Zvezda, ali preti i Mačva! Navijači Zvezde su zabrinuti! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 14.03.2018.
16:17
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva utakmica u Šapcu, Crvena zvezda gostuje pred ispunjenim stadionom.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Spektakl u Šapcu je na programu, Crvena zvezda gostuje u gradu na Savi, a nakon prvih 45 minuta rezultat je nerešen, 0:0. Prilike su imale obe ekipe, rezultat je mogao da bude u korist i jedne i druge ekipe.

Nismo videli neke bitne prilike u prvih 10-ak minuta, a onda jedan prekid, Krstičić ga je izveo, Le Talek je bio u prilici da postigne gol, lopta je na kraju došla do Pešića koji nije uspeo da se snađe.

Imala je i Mačva svoju šansu u prvih 20 minuta utakmice, pretili su nakon kornera, Ivić i Tošić su bili visoki u skoku, ali je Borjan nakon ovog prekida mogao da odahne, ostalo je 0:0.

Hajdin koji je danas dobio šansu da se pokaže po levoj aut liniji umesto Rodića, imao je dobar centaršut po zemlji ka Pešiću, Nišlija se izborio za udarac, ali je i nakon ove šanse rezultat ostao nepromenjen.

Igrao se 34. kada je Borjan loše intervenisao, izašao je sa gol linije i nije dobro rasčistio opasnost, lopta je došla do Ivana Obrovca, nekadašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca i Novog Pazara je pokušao sa pola terena da zatrese mrežu, lopta je imala sjajnu putanju, ali se Le Talek našao na dobrom mestu, sa gol linije je uspeo da ukloni opasnost. 

Očekuje nas veoma zanimljivo drugo poluvreme na skoro popunjenom stadionu u Šapcu, pravi praznik fudbala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 14.03.2018
18:14

Ле Талеку ово није први пут ! И против Арсенала је слично урадио.

avatar
Aleksandar Aca Kovacevic
Wednesday, 14.03.2018
17:44

2 reci:nBoaci nKanga

avatar
srb
Wednesday, 14.03.2018
17:25

Kakva bezidejna igra, a tek sudjenje . Zar nam je potrebna pomoc sudija i protiv Macve. Ovo vec lici na Zvezdu iz proteklih sezona, kad smo se mucili protiv svih protivnika.