Poluvreme - Pravi derbi u Nišu, Zvezda u minusu!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.11.2018.
19:52
Izvor: Sportske.net

Odlična utakmica u Nišu, duel dve prvoplasirane ekipe opravdao je očekivanja tokom prvog poluvremena.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Sedamnaesto kolo Superlige igra se u znaku večerašnjeg derbija na niškom ''Čairu'', gde je posle prvog poluvremena Radnički - Crvena zvezda 2:1!

Početek meča bio je po meri aktuelnog šampiona, koji večeras u Nišu nastupa bez nekolicine povređenih igrača, poput kapitena Savića, zatim Jovičića, Stojkovića, Jovančića, Pavkova, Boaćija, dok je Marin na klupi.

Igrao se šesti minut meča, kada je Veljko Simić probio po desnoj strani, usledio je centaršut Hajduna, a u kaznenom prostoru odliščno reeaguje Nenad Krstičić koji šalje loptu u mrežu golmana Ristića - 0:1.

Ali, rano vođstvo Zvezde nije obeshrabrilo domaćina, Radnički je zaigrao bolje i već u 16. minutu stiže do izjednačenja. Nikola Drinčić je odlično izveo slobodan udarac, odbrana Zvezde nije najbolje reagovala i lopta je stigla do Haskića koji iz neposredne blizine uspeva da savlada Borjana - 1:1.

Ovaj pogodak je dodatno okuražio Nišlije, koji u 26. minutu uspevaju da izbore preokret. Drinčić je sa centra terena poslao dugu loptu ka Ranđeloviću, ovaj beži Hajdinu, izlazi jedan na jedan sa Borjanom i pogađa mrežu za 2:1.
---

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 25.11.2018
00:15

Примили смо смешне голове али то је фудбал.

avatar
Čeki
Saturday, 24.11.2018
21:29

Hajdin i Babic vise da ne igraju. Babic je decko protracio potencijal koji je imao i ili kiksne ili uopste ne moze da klikne ni sa jednim stoperom. Ispodprosecan stoper na kraju, a Hajdina ne vredi komentarisati.

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 25.11.2018
01:42

za hajdina se slazem a Babic ne... coveku treba pruziti sansu u kontinuitetu.

avatar
Čeki
Monday, 26.11.2018
05:23

Ne znam, dosta pratim fudbal zbog mladjeg brata, a pogotovo dok je igrao u Omladinskoj ligi do prosle god. i nekako uocim neke stvari koje bas i nisu toliko primetne (nevezano za kikseve) tako da mislim da i ako dobije kontinuitet, nece biti mnogo bolji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 24.11.2018
21:13

Napred Lalate nama nisu toliko potrebni bodovi.

avatar
poljskikupanjac
Saturday, 24.11.2018
21:05

istumban tim nacisto nema veze sa vezom ali nebitno idemo dalje