Poluvreme - Podigla se velika prašina zbog Suminog vodećeg gola! Onda je dao još jedan, ali...

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.12.2019.
17:52
Izvor: Sportske.net

Opet će biti priče o suđenju...

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Partizan vodi protiv Napretka sa 2:1 u 19. kolu Linglong Superlige Srbije, ali na društvenim mrežama uveliko već traje polemika oko vodećeg pogotka koji je Sejduba Suma postigao u 13. minutu meča.

Bila je to vrlo lepa akcija trilinga Sadik-Asano-Suma, na kraju Sadik u pokušaju da šutira zapravo asistia Sumi koji loptu šalje u mrežu, ali u trenucima dok je izlazio iz ofsajda. Po proceni sudije, on je iz ofsajda izašao, ali sa tom njegovom odlukom mnogi se ne slažu, jer je golman Naretka bio ispred Sume.

Potom je Napredak imao dve velike šanse, kada su Stojković, a onda i Ostojić spasavali mrežu crno-belih, da bi u 36. minutu Sejduba Suma na asistenciju Miletića pogodio za 2:0 u korist Partizana.

Tom prilikom Miletić je povredio koleno imorao je da napusti igru. Njegovo mesto zauzeo je Lutovac.

Ipak, u finišu prvog poluvremena, u 43. minutu, još jedna odlična akcija Napretka, koju golom kruniše Vukadinović, pošto su oba štopera Partizana otišla previše na levu stranu i ostavila mnogo slobodnog prostora Vukadinoviću, koji rutinski uspeva da savlada Stojkovića.
-
- - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Wednesday, 04.12.2019
20:07

Sve na kraju dodje na naplatu kad nema sklanjanja kao javor i macva onda se vidi snaga partizana danas ni takav znalac kao sto je angelovski nije mogao pomoci... koko li,vam,aita nije sudjeno danas

avatar
No.1 Gargamel
Wednesday, 04.12.2019
19:57

ajde bre ko sudi taj i gresi.

avatar
REVØLT
Wednesday, 04.12.2019
19:16

Nema dileme da gol nije smeo da bude priznat. Moramo da damo jos najmanje jedan gol, a da ne primimo nijedan. Inace, asistia i Naretka...

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 04.12.2019
19:08

Pa sta, ako je iz off-side, gresi se, ko radi taj gresi, ali neka ovo bude nauk strucnom stabu a isto i navijacima Partizana da greske nisu namerne, jer sve vreme se zale kao da su svi protiv njih a oni postenjacine do bola, ajde sada da vidimo reakciju vasih, jer ne dao Bog da se gresi na Zvezdinom mecu jer tad pocinje strahovit pritisak o Vucele do ekonoma, pa se odricete titula, pa pasoša ma bre svašta čovek čuje od vas!

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 04.12.2019
18:54

Ofsajd je bio bez dileme

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 04.12.2019
18:53

lazna kraljice javi se,gol iz ofsajda idemo :)