Poluvreme - Pleše Zvezda, ali umesto 4:0, rezultat je daleko gori! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 29.10.2020.
19:41
Izvor: Sportske.net

Vodi Zvezda, ali nastao je problem pred sam kraj...

Starsport/Pedja Milosavljevic
Starsport/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Izabranici Dejana Stankovića koje večeras sa klupe predvodi Nebojša Milošević vode protiv Slovana iz Libereca sa 2:1 posle prvih 45 minuta.

Moglo je da bude i duplo više golova u mreži Slovana, ali umesto 4:0, Zvezda vodi "samo" sa 2:1.

Daleko je bolji tim srpski klub, dokazao je to već u 7. minutu kada je Rodić odlično prošao po levoj strani, uposlio Bena za 1:0. Sjajna akcija.

Dva minuta kasnije nova šansa za Zvezdu preko Nikolića čiji je udarac odbranio golman gostiju, a onda u 22. minutu novi gol u mreži Libereca, ponovo odlična akcija, ponovo po levoj strani gde je bio Ivanić koji asistira Benu, a reprezentativac Komora zakucava loptu u mrežu za 2:0.

Mogla je Zvezda i do još golova, ali je Katai pogodio stativu nakon dobrog udarca sa distance.

I onda šok za Borjana, Liberec iz prve prave šanse stiže do smanjenja rezultata, Matoušek je bio strelac.

U 44. minutu Mirko Ivanić je imao sjajnu šansu da postigne novi gol za Zvezdu, ali nije se desilo ništa, ostalo je 2:1.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 29.10.2020
20:56

Ovo do sada nije lose, mada moramo i da uzemmo u obzir da nista posebno nisu ni ovi iz Slovana. Primamo gol bez ikakvog pritiska protivnika, znaci pomislili, Sanogo i ovaj Veljko da su Roandinjo i Mesi za onog Matuseka a onda zapravo on objasnio obojici da nemaju blage veze sa fudbalom. Sanogo je velika stetocina, svaki put,, ali svaku tekmu covek ladno pravi kikseve, ko da je rodjeni brat Pankova. Mora potencirati ali moram, Milun, Degenek, Gajic koji trenutnoi igraju zaista ne zasluzuju da budu u Zvezdi, a posebno Gajic ,ja ne znam ko god, kad god od njega prave suntavog i prolaze ko da ne postoji, a zamislite tek, svaku loptu koja mu ide on golmanu vraca. Ofanzivno ok, smo, ali umesto da zatvorimo tekmu damo i treci gol ovi eksperti se ku.ce i eto sanse za njih. Bez veza, znaci nemaju onaj gen dobitnika. I jos jedna stvar neko kaze sto ne igramo ovako protiv Partizana, pa ne mozes brale ovako protiv njih, zato sto oni igraju mnogo agresivnije, kvalitetniji su a i bore se vise cak i od ovi nasih zvezdica. Ivanic zna jednu tekmu da igra dobro dobro, 5 drugih nestaje, nema ga, ali, ajde da se nadam da cemo bar jos jedan gol dati jer mi sa ovakvom odbranom koju imamo, ko god hoce i malo zategne daje nam gol, losi smo bre pozadi do bola. SVi nesto hvale Ivanica, ok igra dobro, ali Katai standardno dobar, Rodic igra super na moje iznenadjenje, Ben nista specijalno dao je te golove bravo, i sad na kraju servirao Ivanicu koji promasi kolosalnu sansu, i to sam ko duh, bez ikakvog pritiska, a ko malo igrao fudbal zna o cemu pricam. ALi ajde srecno do pobede moja Zvezdo, uz sve ove nedostatke! Pozdrav