Poluvreme - penal za Zvezdu, odlični Vukanović i katastrofa golmana Radnika!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.10.2019.
16:18
Izvor: Sportske.net

Nakon prvih 45 minuta Crvena zvezda vodi u Surdulici.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta igre u Surdulici Crvena zvezda vodi sa 0:3 najviše zbog očajnih reakcija odbrane Radnika.

Videli smo furiozan start Crvene zvezde. Nakon početnog opipavanja snaga, ekipa Vladana Milojevića je vrlo brzo postigla gol i to u 6. minutu meča.

Ben je uspeo da izađe sam ispred golmana Kostića, biva oboren i sudija Đorđić je pokazao na belu tačku. Velika greška odbrambenog fudbalera Radnika je prethodila ovom golu.


Siguran izvođač je bio Milan Pavkov za 0:1.

Nova očajna reakcija odbrane Radnika iz Surdulice već šest minuta kasnije. Aleksa Vukanović je uspeo da iskoristi kiks, prošao je dvojicu igrača Radnika i rutinski je savladao golmana Kostića za 0:2.

Radnik je krenuo nakon ova dva gola ozbiljnije ka golu protivnika, ali nije uspeo da postigne gol zbog golmana Popovića koji je odbranio slobodan udarac Bojića, kao i zbog slabijeg udarca Georgieva.

Marković je pokušao iz blizine da smanji rezultat, ali je brojka pored imena ekipe iz Surdulice ostala nepromenjena na semaforu do kraja poluvremena.

Beležimo i situaciju ispred gola Radnika kada je Garsija mogao da povisi i na 0:3, ali nije mu pošlo za nogom. Ipak, jeste Benu.

Sjajni i odmorni El Fardu Ben uspeo je da iskoristi poklon od golmana Kostića koji ga je pogodio u grudi, Ben je kasnije uspeo da prosledi loptu u mrežu za velikih 0:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 26.10.2019
17:00

Nista posebno, rezultat previsok, bez igre, sve neke srecne ili nesrecne situacije, znaci ne vidim neke kombinaciju, povezane akcije, pa zato i ne mozemo bolje u Evropu. Ako jedan napadac Radnika naniza troje Zvezdinih, sta ocekivati od onih u LS pa ubice nas, ali zaista mislim da nemamo kvalitet, da se razumemo nije to do Miloja, nema brate kvalitet. Zao mi je para ulozenih posebno za Van La Paru, Milunovica, Gajica, Ivanica, Zardela, Kanjasa, Simica, Melega, Jirke, Jevtovica, .... ma nema kraj, mi jedino sto smo kupili a da je ok je Ben, Pankov, mozda ovaj mladi Mateo Grasija, i Petrovic. Znaci, moji dragi ZVezdasi, svi ovi pomenuti igraci su mozda ok za nasu Ligu ali za Evropu nemas sta da trazis, osim neke finansisjke inekcije. Iskreno, par igraca bila ok za nas, Naco i Suma. Ovo cemo dobiti danas, definitivno, bez akcije, bez igre, losom odbranom, jos losijim veznog reda(Marina kad nema gadi mi se da gledam) i letargicnim napadem. Srecno Zvezdo, jedino neka sreca moze da nam donese neku radost i u Evropu. Jos nesto, Terzicu, aman aman, dosta bre vise sa prodajom nasih mladih igraca, pa zamislite nas napad, Jovelja, Jovic, Grujic, pa Terzica. Ajde sad odmah u Januaru, Konotara, Erakovica, i ostale omladince ubacite ih prvi tim, pa rasteretite budzet, oterajte bre ove strance (Van La Para, Kanjas, Zardel, pa i ove nase Gajica, Jevtovica, Melega, Milunovica,Jovancica, Ivanica, ma mnogo njih, zasto imati sve vreme dva tima kad za Evropu zaista nebitno ko igra pa gore od one 5 0 ne moze biti.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 26.10.2019
18:25

Koji Pankov i Petrović, prvi bi danas u normalnoj ligi dobio crveni, a drugi se sapliće od lopte i jedino što zna je da faulira. Naravno da nema kvalitet, nema ni za Inđiju ni za Surdulici, ali ima sudije i pojedine protivničke igrače na svojoj strani. Ovo što smo danas videli verovatno nigde nikad nije viđeno u istoriji sporta...Ovo s fudbalom nema nikakve veze, ovo se nekako drugačije i zove. I zašto srećno takvom klubu. Srećno mu bilo da se ugasi što pre i srpski fudbal spasi!

avatar
Gogi-11
Sunday, 27.10.2019
06:39

Dovoljno si star da se prisetis ljbljane i cuvenih 110 min pa da se setis želje...:odavno je to pocelo da ne pisem o npazaru hajduku iz kule fk borci o golmanu aleksicu iz spartaka.... sad razmisli dali je ikad vidjeno nesto slicno???

avatar
skoneee????
Saturday, 26.10.2019
16:55

😂😂😂😂😂👌

avatar
REVØLT
Saturday, 26.10.2019
16:31

''Povratak daleko najsramotnijem sportskom (ne samo fudbalskom) takmicenju na kugli zemaljskoj u istoriji sporta (verovatno ne samo savremenog/modernog), i tako vec nekoliko godina.'' Jedan dan star komentar, i ostatak sigurno znate.

avatar
Doktor Trax
Saturday, 26.10.2019
16:29

Penal cist kao suza.

avatar
somborac77
Saturday, 26.10.2019
16:25

Xaxa igra nazvana obidji drvo na livadi,strasno.