Poluvreme - Partizanu poništen gol, a onda je imao i mnogo sreće!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.02.2017.
14:49
Izvor: Sportske.net

Na Kipru završeno prvo poluvreme Partizanove generalne probe na zimskim pripremama. Prilično se muče crno-beli protiv Urala, ekipe koja se bori za opstanak u ruskoj Premijer ligi.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Kao i u većini mečeva na aktuelnim zimskim pripremama, i danas je očigledna borbenost, trud i želja kod fudbalera Partizana, intenzitet u njihovoj igri, trčanje i inicijativa, ali ponovo nedostaje prave kreacije kako bi u završnici bili opasniji. U najkraćem, dosta se muče da bi stvorili ozbiljniju priliku pred protivničkim golom.

Posle prvog poluvremena golova nema, rezultat je 0:0.

Tek na trenutke uspevali su crno-beli da ozbiljnije ugroze gol rivala, dok su ataci rivala bili konkretniji i nešto opasniji.

Prvu priliku imala je ekipa Urala već u šestom minutu, kada je Lungu šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla pored desne stative Kljajićevog gola.

U 16. minutu poništen je gol Partizana zbog navodnog ofsajda u gužvi pred golom Urala, posle asistencije Đurđevića sa leve strane. Loptu je  mrežu ugurao Jevtović, ali stanje na semaforu se nije promenilo.

Dva minuta kasnije nova prilika i na drugoj strani, posle slobodnog udarca za ekipu Urala. Ovoga puta, lopta je završila tik pored leve stative.

U 21. minutu Đurđević je odlično prbio po desnoj strani, dobro šutirao iz teške pozicije, gotovo iz mrtvog ugla, ali se golman Urala nije dao iznenaditi.

Najbolju priliku za vođstvo ipak je imala ekipa Urala, i to iz slobodnog udarca u 39. minutu, kada je Kljajić već bio savladan, ali je prečka spasila crno-bele.

Dodajmo još i da u sastavu Urala nema bivšeg štopera crno-belih Gregora Balažica.

Partizan: Kljajić, Vulićević, Miletić, Milenković, Ostojić, Jevtović, Everton, Stevanović, Janković, Đurđević, Leonardo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 11.02.2017
16:14

I da i ovo dodam, ne mogu da verujem da je Alen promasio prazan gol onda kada je sudija prekinuo igru, da se to desilo u zvanicnom mecu...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 11.02.2017
15:55

Pijani Rusi obelezili utakmicu, stvarno smaraju. Fanta je opravdao nadimak, to sto on radi moze svako od nas ovde, a mislim da je cak tu i igrao rukom.

avatar
Sampioni u boćanju
Saturday, 11.02.2017
16:10

Ubise vas pijani Rusi 😂😂😂

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 11.02.2017
16:56

2:0, Leonardo i Djurdjevic.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 11.02.2017
16:26