Poluvreme - Partizan ostao bez Miloševića i Natha, navijači besni zbog cirkusa u Dohi! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.02.2020.
12:51
Izvor: Sportske.net

Suma doneo prednost koju neće biti lako zadržati.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nakon prvih 45 minuta vode u trećem kolu "Premijer kupa" protiv moskovskog Spartaka sa 2:1.

Rusi su poveli već u sedmom minutu golom Ronama Zobrina, ali su "crno-beli" nastavili sa inicijativom koja je dovela do izjednačenja devet minuta kasnije.

Strelac je bio Strahinja Pavlović posle centaršuta Natha.

Totalni preokret je usledio u 34. minutu kada je Sejduba Suma sjajnim prodorom stigao do gola Spartaka i lako savladao čuvara mreže protivničke ekipe.

U finišu susreta, Partizan je ostao sa igračem manje, ali i bez trenera!

Milošević je bio veoma besan zbog odluke sudije, pa je ubacio flašicu na teren kada je i ušao na isti, arbitar ga je momentalno isključio.

Takođe, Natho je zaradio drugi žuti karton zbog burne reakcije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

33 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 08.02.2020
14:46

Nema ovde onog clana uprave da placa sudije pa da se ne kuka,vidite na pripremama sta rade ovo je komedija kakav pritisak ce da prave na sudije kad krene prvenstvo,mislim dzabe im sve svakako,ali bice tesko plakanje

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 09.02.2020
22:37

Čitajući ovaj tvoj komentar, prosto ne mogu a da ne shvatim da si ti već sada upoznat da će suđenje biti neregularno i kao i do sada u ogromnoj meri biti naklonjeno zvezdi. Za nas koji bar malo poznajemo veštinu fudbalske igre, ali i sve ono što je neophodno da fudbal ne odluta iz sportskih u neke druge vode, ovo je u najmanju ruku smešno. Znam da znaš, ali da ti prosto ta slepa ljubav prema zvezdi, koju poštujem, jednostavno ne dopusta da budeš objektivan, vratiš film u prošlost (bližu ili dalju) i realno sagledaš šta se sve to u tom ne tako malom vremenu dešavalo, Koliko je bilo nameštanja u zvezdinu korist počev od one težnje da Zvezda bude i ostane naš jedini veliki klub, da se čitav fudbalski svet u SFRJ, jednim delom i u SRJ i SCG, a u poslednje vreme od kako je jedan od vaših vodja navijača postao prvi čovek ove zemlje, možda i najočitije i najgrublje ta naklonost države, FSS i svih drugih sportskih saveza čine sve što je u njihovoj moći pa i više od toga da se Zvezda pomaže što opraštanjem dugova, opraštanjem kredita, pa kredita na kredite, preko dovođenja veoma moćnog sponzora čije je godišnje ulaganje u zvezdu više nego dovoljno da pokrije sve normalne troškove, pa i više od toga, i na kraju svestrane pomoći FSS, Sudijske organizacije i svih zvezdinih explozitura, da zvezda čak i onda kad je loša i kad ne može da poveže dva normalna pasa, ipak na kraju pobedi.
Posle svega rečenog, reci, ali onako ljudski i pošteno, da si na mestu navijača. sportskog radnika ili jednog običnog čoveka koga zanima samo poštenje, bio mar malo ljut i besan na sudije?
Naravno, znam da iskren odgovor nikada neću dobiti, jer najlakše je napadati i ptuživati, a najteže je priznati nešto što ne godi.

avatar
Mani2
Monday, 10.02.2020
22:54

Pa ti gledas i pripremne utakmice Partizana.Svaka cast

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.02.2020
16:35

Svakom normalnom je jasno da ce sudjenje biti neregularno i da ce kao i uvek sudije gurati u korist partizana jer to vam je u genima ljepi. Mislis da smo mi zaboravili onu vasu lopovsku titulu osvojenu u Ljubljani kad je nenad bjekovic postigao gol za titulu u 100. minutu utakmice kad su se produzeci igrali maksimalno jedan minut. Mislis da smo mi zaboravili one dve vase sramno osvojene titule koje ste preko suda udruzenog rada, ciji Predsednik je bio clan vaseg uzeg rukovodstva, oteli Zvezdi i Vardaru iz Skopja. Mislis da smo mi zaboravili kako ste na sraman i lopovski nacin osvojili onih sest toletovih titula kad ni jedan klub nije smeo da vam pruzi ozbiljan otpor, osim Zvezde koju su masakrirale vase sudije na svakom derbiju i na svim malim utakmicama. Mislis da smo mi zaboravili kad vam je drzava besplatno izgradila Zemunelo na poklonjenom terenu. Mislis da smomi zaboravili kad vam je drzava na celu, kako ti kazes, bivsim vodjom navijaca Zvezde, poklonila stadion Vojske Srbije sa svim pratecim objektima i terenima. Sramota je da se vi javljate i pljujete po Zvezdi jer mnogo je licemerno ljepi.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 10.02.2020
16:01

Ne,ko kaze da je neregularno i sad bilo?Nego vi kukate kad nemate za sta da kukate,placete,sve bi da vam se svira,ovo citanje toliko,sigurno mi ne pada na pamet nebuloze uglavnom..Inace nikad nije bilo namestanja za Zvezdu,toliko o tome.Vama se sad pomoglo sa 2 placanje licence,telekom ugovor za 3 godine isplacen unapred da vas ne izbace,a nas za manje pare nisu hteli da spasu izbacivanja iz evrope,nemoj majke ti...Bitno da je clan uprave Metalca u isto vreme bio clan fk partizan,kao i borce,takodje hajduk kula i dzomba,smederevo protiv nas 4 6 0 taktika,protiv vas 3 4 3 da napunite gol razliku,toliko smesno sto si napisao tako da ono

avatar
Gogi-11
Saturday, 08.02.2020
14:06

Sad kukate i skacete za faul nad sadikom na centru koji postojao bez dileme ali,cutite kada ne sudi na 16 m spartaku u 45min... zar je razlog da se skace na svaku sudisku gresku pa i sudije su poslate ovde na pripreme kao i klubovi... ali navika iz ling-long da se skace na svaku odluku i bez kazne...

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 08.02.2020
14:19

Putujuci cirkus na delu,smesni su da nema dalje,ozbiljna dijagnoza od kluba a i sta ocekivati kad se dele na Tegija i Pantica,gde to moze da bude normalno :)

avatar
paok
Saturday, 08.02.2020
16:02

Sudija je iz Katara, na kakvim je on pripremama. Uostalom ili znas ili ne znas da sudis.

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 08.02.2020
13:52

Ovako nam je i u svakom Derbiju, ovo je pokazna vezba za sektino prolece.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 08.02.2020
14:07

Tesko vam se naviknuti na posteno sudjenje gde vam sudije ne poklanjaju pobede kao u Super Ligi ljepi. Samo nastavi i na vestima o partizanu da pises o Zvezdi jer mnogo si nam talican ljepi.

avatar
Mani2
Monday, 10.02.2020
22:58

Da te obavestim samo, sutra igraju pioniri Partizana i Ordabasija u 4 sata ujutru.Nemoj da zakazes, racunam na tebe.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 08.02.2020
23:24

Ti si očigledan primer osobe koja je bolesno ljubomorna na sve što "preti" da bude bolje od onoga što voliš.
Navijaš za Zvezdu i ja to poštujem. Idi tamo gde se piše o Zvezdi, raduj se Zvezdinim pobedama i budi srećan u svemu lepom što ti Zvezda kao SD priušta. Ne mogu da razumem da toliko ljubomore, mržnje i pakosti osećaš prema Partizanu? I zbog čega? Ovo je sport, viteško takmičenje u kome se poštuje pobednik, ali i pobeđeni. Više voliš Spartak, Olimpijakos i Bajern od Partizana. Ne boli te kad vas baš taj Olimpijakos izbaci iz LŠ. Ne boli te što vam Bajern u sred Beograda da 6 komada. E vidiš, ja navijam za Partizan, ali me boli kad bilo koji evropski klub da nekom našem klubu, pa i zvezdi bar jedan gol više nego što primi. Voleo bih da Zvezda, Partizan, Vojvodina, niški Radnički i mnogi drugi naši klubovi budu u vrhu evropske elite. Voleo bih da strani klubovi strepe kad dolaze na Marakanu ili na JNA.
Za razliku od tebe, mene ne boli kada je Zvezda zasluženo prvak naše lige. Ako je najbolja u toj sezoni i zasluženo osvoji najveći broj bodova, to je za pohvalu i pružanje ruke kako igračima, tako i vama njenim navijačima. Boli me kad vam i šakom i kapom državni vrh, fss i sudijska organizacija na svakoj "tvrđoj" utakmici pomaže da osvojite bodove i tako budete prvi. No, opet ne mrzim zvezdu, već mrzim ljude koji nemaju moral i čast i koji svojim delovanjem učestvuju u tim praljavim radnjama oko nameštanja rezultata.
Tvoja taličnost koju spominješ u svakom svom komentaru je tvoja uzrečista koja je odavno prestala da ima bar malo značenja od onoga za šta joj sami naziv ukazuje. I zato shvati, ne nerviraš ti mene niti druge normalne i nadasve realne osobe na ovim stranicama, već samo pokazuješ širinu svojih shvatanja i svog vaspitanja, ali i kućnog vaspitanja.
Kao prijatelj ti kažem "Batali to. Smejuti se". ...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 08.02.2020
16:02

Nateraćemo vas da se naviknete da gubite i dok kradete kao u poslednjem Večitom derbiju kada iako Boaćiju nije pokazan drugi žuti karton zbog đona nad Stojkovićem zvezdanaesterac nije šutnuo u okvir gola Partizana. Možda bi sa ovim današnjim sudijom zvezda šutnula jednom u okvir gola Partizana, a možda i ne bi. A kako si se ti prepoznao da je pisao o zvezdi kada je nigde nije pomenuo, nije ni rekao Večiti, već samo derbi. Gde si se tako lepo prepoznao hahahaha

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 08.02.2020
14:48

Sudije u svetu vas kradu,namesteno bla bla,ili je ipak paranoja posto ste navikli na pogled faul za vas,ponistena nam dva gola u dva derbija cista,i vama je tako na svakom derbiju uh uh :(

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 08.02.2020
14:26

Tesko vam se naviknuti! M'rs kroasanu

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 08.02.2020
14:21

Nemoj tako Piksi,oni su borci za pravdu :D to su sad navijaci dva coveka,Tegi(kucni ljubimac) i samostalni bivsi Jehovin svedok :D borba za prevlast traje :D