Poluvreme - Partizan OPET probija bunker, ali najbolju šansu propustila Bačka!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2020.
18:50
Izvor: Sportske.net

Koliko smo ovakvih Partizanovih utakmica već odgledali ove sezone...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U Humskoj se igra poslednja utakmica devetog kola Linglong Superlige Srbije, Partizan je dočekao OFK Bačku, a posle prvog poluvremena rezultat je 0:0.

Gosti su očigledno dobro uvideli sve slabosti ekipe Partizana od početka ove sezone, crno-beli su se prečesto mučili da probiju ''bunkere'' rivala, pa su se i u Bačkoj odlučili da zatvore sve prilaze golu i iz kontri pokušaju da ugroze gol domaćina.

Bez Filipa Stevanovića i Asana, Partizan nije nalazio prava i brza rešenja u napadu, bilo je nekoliko dopadljivih akcija, isticao se mladi Denis Stojković u prvih petnaestak minuta, ali kada je trebalo uputiti završni udarac, tu su crno-beli veoma loše delovali.

Najbolji pokušaj domaćina imao je Lazar Marković kada je odlično gađao donji desni ugao, ali golman gostiju izbio je loptu u korner, međutim kako je meč odmicao, gosti su sve češće kretali u prilično opasne kontre.

U 27. minutu Marko Pantić je uputio odličan šut sa tridesetak metara u donji desni ugao Popovićevog gola, ali mladi golman Partizana je uspeo da tu loptu izbaci u korner.

Još bolju priliku, stopostotnu, imao je Luka Ratković u 36. minutu, kada je izbio sam ispred golmana Partizana Aleksandra Popovića, ali je mladi čuvar mreže na vreme istrčao i odličnom reakcijom odbio tu loptu u polje. Akcija gostiju je još malo potrajala, ali opasnost je konačno otklonio Banjak požrtvovanom intervencijom.
-

- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Monday, 28.09.2020
19:12

Sta meni nije jasno kad je Partizan u pitanju? Mogu ja da ukapiram i da se neko brani organizovano i da nece nekad kako si zamislio i sve te stvari na koje se nasi fudbaleri redovno vade da je uzrok losim izdanjima. Ono sto mene frapira i od cega dobijem napade besa svaki put kad gledam Partzan je nemogucnost, ili neznanje igraca Partizana da kod dodavanja ne moraju da razmisljaju po tri sekunde, da kad napravis neki visak moras da odigras brzo, a ne da cekas da s4e ovi ponovo postave kako treba i najcudnije od svega da kada i napravis neku poziciju POKUSAS DA POGODIS LOPTU KAKO TREBA, a ne da mlatis po lopti totalno bez ikakve preciznosti. Znaci svaki nas sut je takav da svi nasi igraci bukvalno promasuju loptu, ili je napenale trideset metara iznad gola, ili ta lopta nema snage da sa 10-15 metara nekako ima bilo kakvu jacinu, a ne da lici na dodavanje golmanu. kako je moguce da ljudi koji igraju ozbiljan fudbal i uzimaju debele pare za to jednostavno ne mogu da udare po lopti na pravi nacin iz 100 pokusaja. gledajte suteve Sume npr u samo poslednje dve utakmice, to ni Bog dragi ne zna gde ce lopta da zavrsi kad je on opali, ili Lazarovo koji bukvalno nemaju snage da dodju do golmana. neverovatno. Suma napravi dribling, izbaci dva igraca i onda kada nikog ispred njega nema na deset metara on stane i blene negde dok se svi igraci ponovo ne postave. Sadik je dobar fudbaler, ali on jednostavno ne zna da se krece kao spic, ne zna da trazi prazne prostore u sesnaestercu. Upravo dok ovo pisem, Suma i Sadik rade upravo stvari kako bi trebalo i naravno damo gol. Znaci Suma iz prve zavrne loptu, Sadik udje u prazno i tu nema odbrane, toliko prosta stvar koju ovi nasi nikako da prmenjuju, a brzi su duplo od svih cuvara, bolji su tehnicari od svih cuvara i to nekako ne koriste na pravi nacin. I jos jedna napomena, mi od ovih bonus igraca od pocetka sampionata apsolutno nista nismo dobili, a trebalo bi da imamo najbolje. Realnost je suprotna i takva da su upravo nas najveci problem...

avatar
NajveciZvezdasIkad
Monday, 28.09.2020
18:57

Šta lupaš bre čoveče? Koji bunker? Bačka uopšte ne igra bunker, i u prvom poluvremenu je bila ako ne bolja a ono sigurno ravnopravna.