Poluvreme - Partizan neubedljiv, nevreme u Surdulici, raste nervoza među ''Grobarima''

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2020.
19:49
Izvor: Sportske.net

Crno-beli danas ponovo podsećaju na izdanja sa prethodnih gostovanja, a veliki pljusak u Surdulici pravi dodatne probleme i jednima i drugima. Čak je i TV prenos bio u prekidu desetak minuta.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Surdulici, Radnik - Partizan 0:0, u meču četvrtog kola Superlige.

U petom minutu velika prilika za Radnik, Viktor Lukić je iskosa sa desne strane šutirao sa petnmaestak metara, golman Popović je nesigurno intervenisao, ali Makarić nije uspeo da odbijenu loptu sprovede u mrežu.

Tri minuta kasnije posle jednog kornera Popović leti u prazno, ali ponovo su crno-beli imali dosta sreće, jer nije bilo nikog da tu loptu pošalje u nebranjenu mrežu.

Nova šansa za Radnik i u 14. minutu, kada je Makarić mogao da dovede domaće u vođstvo posle greške Vitasa, ali je Popović sačuvao mrežu.

Na drugoj strani, Partizan je imao nekoliko obećavajućih akcija, ali nedostajao je završni pas Sume u par navrata, pa Sadika. Crno-beli su uglavnom pretili iz daljine, možda najopasniji pokušaj imao je Vitas, kada je golman Radnika uspeo da izbije loptu u korner.

U samom finišu poluvremena, Suma se požalio na povredu, videćemo da li će moći da nastavi meč.
-
Baner
-
- -
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Saturday, 15.08.2020
20:02

Momci samo opusteno......Dosudice Sudija Penal za Partizan!!!!

avatar
Shadows
Saturday, 15.08.2020
19:58

Standarno los Partizan bez zivota,snage,zelje ne grizu.Igra kao sa Pazarcima dominacija bez realizacije I kontra Radnika I gol nema odbrane