Poluvreme - Partizan neefikasan, Kljajić sprečio i gori rezultat

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.07.2018.
17:52
Izvor: Sportske.net

Teško da trener crno-belih može da bude zadovoljan prvim poluvremenom utakmice protiv ukrajinske Zorje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan danas ima generalnu probu na pripremama u Sloveniji, devet dana pre početka nove sezone i zbog toga se očekivalo i najbolji izdanje crno-belih od početka priprema.

Ali, u prvom poluvremenu utakmice protiv ukrajinske Zorje, ekipa Miroslava Đukića nije impresionirala, rezultat je 0:0.

Ne samo što crno-beli nisu uspeli da povedu, nego nisu ni imali nekih ozbiljnijih prilika. Uglavnom se jalovo napadalo, a s druge strane, Ukrajinci su opasno pretili iz kontranapada, pogotovo u finišu prvog poluvremena.

Imala je Zorja dve odlične situacije u tom periodu, prvi put je Svetozar Marković uspeo da u poslednjem trenutku odlično interveniše, a potom, u 45. minutu stopostotna šansa za Ukrajince.

Sve se dogodilo posle nesporazuma crno-belih, Zdjelara i Markovića na sredini terena, jedan igrač Zorje je osvojio loptu, krenuo sam ka Kljajiću, ali je golman crno-belih uspeo da sačuva svoju mrežu i spreči vođstvo rivala pred odlazak na poluvreme.

U nastavku će Zorja najverovatnije igrati u drugačijem sastavu, sprema se veći broj izmena, pa je pitanje da li će taj deo igre biti merodavan za ocenu učinka crno-belih u ovoj utakmici.

Prvo poluvreme nije bilo prema očekivanjima...
-
Partizan sastav

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke