Poluvreme - Partizan bez ideje u Lučanima

Autor: Darko Mitrović
subota 19.10.2019.
15:47
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bez rešenja za odbranu domaćina.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Mladosti i Partizana igraju od 15 časova prvu današnju utakmicu 12. kola Linglong Superlige Srbije, a posle prvog poluvremena rezultat je 0:0.

Gosti iz Beograda su tokom prvih minuta imali stalnu terensku inicijativu, uglavnom se igralo na polovini Lučanaca, ali crno-beli nisu uspevali da nađu put do mreže, pa čak ni da stvore neke ozbiljnije prilike.

Možda najopasniji pokušaj imao je desni bek Partizana Nemanja Miletić u 35. minutu sa nekih petnaestak metara, kada je imao otvoren put ka golu, ali odlučio se na udarac, i to veoma traljav, pa se lopta otkotrljala pored desne stative gola domaćih.

Par minuta pre toga, i Natho je posle akcije sa Sadikom imao jedan solidan pokušaj, ali opet nije bilo veće opasnosti po gol Mladosti.

Domaći su, s druge strane, pokušavali iz kontri da ugroze gol Partizana. Iz jednog od takvih napada iznudili su u 28. minutu naivan prekršaj Uroševića na desnoj strani napada domaćina, u visini kaznenog prostora.

Ipak, iz slobodnog udarca Lučanci nisu uspeli ozbiljnije da priprete, a Urošević ovakve prekršaje ne bi smeo da pravi u četvrtak protiv Mančestera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 19.10.2019
16:00

Nije Mladost ostecena, igrac Partizana vec je lezao i bukvalno lopta isla ka njemu, a za Sadika se slazem da je malo teatralno pao, samo da se razumemo, da je to bilo u 90 min, mozda bi se i sviralo. Partizan ovo dobija, jer ne verujem da ce i u drugom poluvremenu napadati tako bez zustrine. Mene cudi, Mladost, pa Eliomar i Odita se bukvalno setaju na terenu, niti odbrana niti napad, ali valjda su zvezdice tima pa! Da je celavi bio prisebniji sad bi Partizan vodio, ne verujem da Mladost moze dati gol Partizanu, nemaju kvalitet, i to se vidi, igraju bunker i dok izdrze.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
16:18

E, ne mora da bude namere da bi bio sviran penal zbog igranja rukom, nemam previse razumevanja za onakvu smotanost, previse dugo ju je zadrzao i takav njegov potez i postupak je imao kakav-takav uticaj i na dalji tok akcije. Ako vec hocemo da trazimo to na drugoj strani, ne sme da nam bude problem kad se to nama desi. Pravila odlicno poznajem i sigurno ne mozete da mi kazete da ne znam kad se sta svira, ono je 80 (ako ne i 90) posto bio penal, sve drugo je zamazivanje ociju. Sto se tice Sadika, ako je vec hteo da padne, trebao je malo ranije i malo prirodnije, tacno se vidi da tu nije bilo nikakvog kontakta, a narocito ne intenziteta.

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 20.10.2019
13:35

Dosadan? Ma daj nemoj

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 20.10.2019
00:37

Odakle bi ti mogao da poznajes sudijska pravila? Ti si jedini kontakt sa sudjenjem imao kad bi se decica okupila na livadi da igraju fudbal pa kazu, hej neka nam cika revolt bude sudija

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 19.10.2019
19:51

Odlična prognoza,vidi se da se razumeš u fudbal...

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
15:54

Scekic-Suma, Tosic-Ivanovic, Asano-Stevanovic. Naravno, moze i Stevanovic desno, a Ivanovic levo, a mogu i da se rotiraju u toku (drugih) 45 minuta.

avatar
Душан Терић
Saturday, 19.10.2019
16:05

Scekic suma I asano stevanovic. Ivanovic nema kvalitet za super ligu I to je dolazao. 4 gola protiv amatera ne znace nista.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
16:15

Pet golova:-D Ne mogu ni Tosica da gledam, providan je i procitan...

avatar
petar000
Saturday, 19.10.2019
15:53

Kakvo "mlacenje prazne slame" od strane igraca Partizana u ovom poluvremenu, za proucavanje kako igrati fudbal a ne uraditi apsolutno nista. Sest razlicitih igraca pokusava da sutne loptu na gol i ni jedan ne ume da je pogodi. Tosic ponovo ekipa za sebe, znaci siluje, siluje kao da nema sutra. Mileticev sut na nivou deteta cetvrtog razreda. Asanovi, Tosicevi i Sadikovi kao deca iz petog razreda. Sve u svemu, ovo je najgore poluvreme Partizana ove sezone. Sporo ide lopta, mrljava dodavanja, ma sve suprotno od onog kako treba. Valjda ce se malo sabrati u drugom inace cemo pre da primimo gol, nego sto cemo ga dati.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
16:00

Tacno se vidi da nam fale desni bek (naravno, i desni stoper), jedno krilo (opet po mogucstvu) i jedan spic koji ce dati iz prve, a bogami i vezni koji ce imati prednost u odnosu na Scekica u rotaciji (ako nista drugo, a ono zbog kreativnosti) kad treba odmoriti Bibru. Kao i svaki put kada igramo u Lucanima, mene je (blago receno) sramota nase igre, polako padamo i obaramo formu...

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
18:42

*opet desno (krilo) po mogucstvu vece klase od Lutovca i Lakcevica, a spremniji od Markovica i definitivno Tosica koji je vec poduze vreme (polu)penzioner, tu bismo bas trebali da se otvorimo jer ni Asano nije resenje, ja sam odmah pisao da covek nije krilo cim je izasla vest da postoji mogucnost da dodje kod nas...

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
15:50

Boli me zvezdan sto bi to mozda bilo prestrogo (a mozda i ne bi) da se svira, Mladost je ostecena za penal na pocetku, a i Sadik je trebao da dobije zuti...

avatar
paok
Saturday, 19.10.2019
15:53

Nek te boli, a Rodic nije trebao dobiti zuti.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 19.10.2019
19:54

Ko je koja frakcija,vama ne trebaju protivnici vi ste dovoljni sami sebi...cepaj revolta šta on tu pametuje....

avatar
Jelena Renovcevic
Saturday, 19.10.2019
16:30

Ne prepoznaju oni realne navijace. Da bi te prepoznali kao navijaca Partizana moras da pljujes sve sto je crveno belo cak i kad nisi u pravu a da velicas sve crno belo cak i kad nisi u pravu. To je bolest sa njihove strane.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
16:01

Tacno sam znao da cete mi PK ili ti nesto napisati, a mogao si i da napises da li sam u pravu ili ne. Da sam zvezdas, ne bih napisao da me boli zvezdaN. Za koga ja navijam da bi ti to meni pisao? Dovoljno sam pisao o njima i sinoc i danas. Neverovatno.