Poluvreme - Ovo nije pravi Partizan, navijači očekivali mnogo više...

Autor: Darko Mitrović
subota 22.02.2020.
16:50
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bez rešenja za odbranu TSC-a.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas gostuju u Senti, gde vode borbu sa domaćom ekipom TSC-a, a posle prvog poluvremena nema golova, rezultat je 0:0.

Ne samo da nema golova, crno-beli nisu uspeli da stvore nijednu ozbiljniju priliku za gol. Bilo je nekih obećavajućih pokušaja Sume i Sadika, ali završnica akcija je bila daleko od očekivane.

TSC je pripretio preko Silađija u 29. minutu, kada je fudbaler domaćih iskosa sa desne strane šutirao u suprotni ugao, ali lopta je proletela pored stative.

Takođe, domaći su u nekoliko navrata pokušavali opasnim kontrama da ugroze gol Partizana, ali su crno-beli uspešnih ofsajd zamkama otklanjali opasnost.

U svakom slučaju, malo pravog fudbala u Senti.
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 22.02.2020
18:58

Partizan mnogo loš ,neverovatno loš.Penal nije postojao.Srećno su prošli ,baš srećno.

avatar
Petar Petar
Saturday, 22.02.2020
17:59

Ovo je preslikana forma kao i protiv Radnika, samo sto su ovi pet puta bolja ekipa. Suma je na ove dve utakmice najgori igrac Partizana, vratio se na neki nivo fudbala koji je igrao pre dve godine, neprecizan u dodavanjima, gubi lopte, ceka ih kada treba da krene na njih i tako kako sam on ume, onako blago nezainteresovan - sve ono sto je i nerviralo navijace pre dve godine. Cini mi se da premalo trcimo, da igramo koliko mislimo da nam treba (jer su igraci izgleda ponovo u nekakvom tripu da su predobri i kada ne igraju 100%) i pokusavamo loptama koje ispucavamo napamet da izmolimo srecno neku sansu za gol. Sve u svemu, ovo je premalo da bi se razmisljalo o dobrom rezultatu protiv ove ekipe. Generalno, mi smo ekipa koja mnogo promasuje i da bi smo sigurno pobedjivali moramo da pravimo mnogo sansi, ovako da cekamo jednu, ili dve mi ne mozemo da pobedjujemo jer cemo ih sigurno promasivati kad u njih dodjemo, a nisam nesto siguran da danas necemo primiti gol, previse nam beze ovi njihovi napadaci (bar u ovom poluvremenu)...

avatar
Исте боје Иста вера!
Saturday, 22.02.2020
17:56

Продаваћемо ми овог Садика на кило. А и још неке са њим.

avatar
Saturday, 22.02.2020
17:52

GROZNA IGRA, SRAMOTNO IZDANJE