Poluvreme - Odlični Partizan! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.10.2019.
17:36
Izvor: Sportske.net

Crno-beli vode na poluvremenu u Astani.

Miroslav Todorovic/Partizan.rs
Miroslav Todorovic/Partizan.rs

Povezane vesti

Nakon prvog poluvremena, ekipa Partizana vodi protiv Astane u gostima rezultatom 0:1, a jedini gol do sada na utakmici postigao je Umar Sadik.

Od samog starta videlo se da je Partizan kvalitetniji tim u ovom trenutku, kazahstanski tim nije stvarao šanse i nije bio konkretan, kada je napadao nije pronalazio put do Stojkovića.

Sa druge strane, ni Partizan nije imao šansu koja spada u red "stoprocentnih", ali je makar bilo akcija u kojima je falio završni pas.

Prostora je bilo u odbrani Astane, fudbaleri kao što su Tošić, Suma i Asano nisu to dovoljno iskoristili.

Ipak, Partizan vodi sa 0:1, jedini gol do sada videli smo u 29. minutu kada je nakon prekida Erić izbio loptu, ona je došla do Pavlovića čiji je šut izblokiran, ali tako da se lopta ponovo odbila do mladog reprezentativca Srbije, pa potom do Umara Sadika koji je izašao jedan na jedan sa Erićem, nakon čega je pogodio za prednost našeg tima!

Partizan je taktički odigrao odlično prvo poluvreme, vidi se i da vremenska razlika ne utiče na fudbalere Sava Miloševića što je sjajna informacija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 03.10.2019
17:49

Partizan je igrao kolko mu trebalo, zato i izgleda malo letargicno, ja mislim da sada ima bas dobru ukazanu sansu, da dobije ovu tekmu. Ovi bolje su ograli protiv Mancestera nego danas, Nego, zapamtite Grobari, bez zle namere vam kazem, kako ima da se otresnete zbog sebicnosti, to ce vrlo brzo da izlazi na videlo, trenutno su tu rezultati i nema mnogo kritike, ali brate, ovaj Sadik juri ka golu i dolazi na 16m i umesto da prosledi loptu Tosicu ili Sumi koji su bili 2 na 1 sa odbranom on sutira ko mlitav. Zapravo, gol je vise plod srece kao na stonim fudbalom, odbija se lopta i eto Sadik ko duh, ali ja noisam kao vi koji sve sto dobija Zvezda pisite, strecno, pa srecno, pa opet srecno itd do bezkraja, znaci Sadik je zasluzio tu srecu i eto gola, kao i Zvezda pa valjda zasluzuje tu srecu koju vi potencirate sve vreme. Srecno Partizane do pobede i nova dva boda bre, ajmo, iduce godine da imamo dva predstavnika u kvalifikacijama za LS,

avatar
Südkurve München
Thursday, 03.10.2019
17:45

Neka tako i nastave, nadam se da ce Partizan pobediti sada kada imaju jednak broj igraca

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 03.10.2019
17:42

Kad Sadik krene u sprint pa potom u dribling ceo svet se divi