Poluvreme - Nova Partizanova neozbiljnost, ekspresno prokockana prednost

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.12.2019.
14:19
Izvor: Sportske.net

Ništa novo kada je Partizan u pitanju, Rad pruža odličan otpor.

EPA-EFE/RONALD BONESTROO
EPA-EFE/RONALD BONESTROO

Povezane vesti

U prvom današnjem meču 20. kola Linglong Superlige Srbije, Rad i Partizan igraju nerešeno, 1:1 posle prvog poluvremena.

Posle nezanimljivih dvadesetak minuta, Partizan je počeo nešto ozbiljnije da preti. U par navrata Sejduba Suma je pravio pometnju u kaznenom prostoru Rada, ali izostala je bolja saradnja sa Umarom Sadikom.

Ali, za razliku od Sume, desni bek crno-belih Aleksandar Lutovac se danas može pohvaliti mnogo boljom saradnjom sa najboljim strelcem Partizana, pogotovo u situaciji iz 33. minuta, kada je Lutovac odlično centrirao sa desne strane, a Sadik udarcem glavom poslao loptu u donji desni ugao gola golmana Markovića - 0:1.

Ali, tek što su proslavili gol, crno-beli su upali u probleme. Prvo dekoncentracija u odbrani, kada je Stojković jedva uspeo da stigne loptu i izbije je u korner, a onda posle kornera Miloševića, lopta pogađa u teme Sašu Zdjelara i završava u gornjem levom uglu Stojkovićevog gola - 1:1. Gol je ipak pripisan Rizniću, koji je bio u skoku sa Zdjelarom.
---
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 08.12.2019
15:44

Pa najlakse je kritikovati, ovaj ne valja, drugom se ne igra, treci sla...itd. Sve u zivotu je povezano voljom, motivacijon, htenju itd, nije lako igrati, kraj je godine, a rezultati nisu bas dobro, posebno posle Napretka pala je motivacija, sad za Partizan je najbolje da ovo bude poslednjo kolo, pa da se malo osveze!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.12.2019
16:50

Najlakše je praviti se pametan nakon što sudije završe posao protiv Partizana (Kruševac, Banovo Brdo, voždovac), a takođe udruženim radom sa zvezdinim filijala i zvezdi. Tako da njih ne može da demotivišu ni jedne od najvećih sramota u LŠ poput one protiv Totenhema i Bajerna.

avatar
REVØLT
Sunday, 08.12.2019
15:28

U napadu dobar, u odbrani ocajan - Aleksandar Lutovac. Natko sve slabiji i slabiji, smorio se vec brat.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.12.2019
16:51

Nije se smorio nego nije prošao pripreme i zato mu pada kondicija.

avatar
REVØLT
Monday, 09.12.2019
01:42

A ni Lutovac nije bas toliko los.