Poluvreme - Neko nije došao, neko stigao sa MMA turnira, a ko je "top naložen"? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.06.2020.
20:51
Izvor: Sportske.net

Nervozni i jedni i drugi, Zvezda nešto bliža golu, ali je Partizan imao inicijativu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta u Humskoj, rezultat je 0:0. Partizan nešto konkretniji rival, ali su putevi uglavnom zatvoreni ka golovima i jednog i drugog tima. Zvezda pogodila stativu, dosta nervoze na obe strane.

Prva prava prilika bila je u 19. minutu utakmice, Sadik je iz veoma teške situacije prvo nasamario Gobeljića, a potom je šutirao. Borjan na mestu.

Borjan je posle kornera isčupao loptu iz rašlji, Natho je gađao gol, bilo je veoma blizu, mogao je da se proslavi. Nakon sledećeg kornera Rodić je fenomenalno blokirao Miletića.

Zvezda praktično i nije pretila, rekli bismo da je za to najveći krivac Strahinja Pavlović koji je nekoliko puta zaustavio Boaćija i Bena svojom snagom i brzinom, dokazao je još jednom da se radi o vrhunskom potencijalu.

Gobeljić je bio izuzetno nervozan na današnjem derbiju, bilo je i velikih čarki sa Zdjelarom, nakon čega su se strasti smirile zahvaljujući svima koji su bili u blizini, uključujući i Dejana Stankovića. Obojica su dobili po karton.

Bakljada

Asano je demonstrirao svoju brzinu u nekoliko navrata, ali je Sadikovo loše postavljanje koštalo Partizan dobrih prilika u prvom poluvremenu.

Najbolja šansa za Zvezdu pred sam kraj poluvremena, Vukanović je stigao do lopte pre Stojkovića, golman Partizana je napravio faul na 17 metara od gola, ispostavilo se da je dobro učinio jer bi bilo problema, ovako je Ivanić samo pogodio živi zid. Nakon novog slobodnog udarca Ben pogađa stativu, Vukanović je na žalost navijača Crvene zvezde bio u ofsajdu, pa gol koji je postigao se ne računa.

Imao je i Boaći jedan udarac na samom kraju utakmice, ali bez promene rezultata i problema za Stojkovića.

Sve u svemu, slaba partija i jednih i drugih u napadu, čekamo da se nešto desi, a da nije incident.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 10.06.2020
21:11

Фали вам онај чувени наслов 'Да ли је Звезда оштећена???' То што је Стојковић намерно покосио Вукановића који је излазио на празан гол и није добио црвени је вама у реду? Ах, да, заборавио сам. Ти бомбастични наслови су резервисани само против Звезде.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 11.06.2020
10:43

Oprostis Milunovicu zute (crveni), oprostis Gobeljicu crveni (faulira igraca koji izvodi aut bez razloga i sa namerom), a trazis crveni za Stojkovica, koji nit je zadnji igrac odbrae (Urosevvic i Asano su iza njega valjda), nit je grubo startovao nad Vukanovicem.
Ali sta ocekivati od Terzine skole.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 14.06.2020
21:18

1.Prvi zuti je Milunovicu oprosteno u prvih 10 minuta gde je sa namerom faulirao Partizanove igrace da se presece kontra, ajde jedanput i pre]ogledas kroz prste, ali dva puta u kratkom vremenskom intervalu je za zuti, posle toga imao imao je jos nekoliko situacije gde je malo grublje startotao gde je po nekom kriterijumu trebao da dobije zuti. Start nad Stojkovicem necu da komentarisem, jer sad mozemo da bajemo do sutra dal je imao vremena da se zaustavi, ili ne.
2.Gobeljic nije sprecio Zdelara da izvede slobodan udarac, na klasican nacin (da stane ispred na nepropisanoj udaljenosti), vec je sa namerom faulirao Partizanovog igraca. Sad nigde ne postoji pravilo koji se karton dobija ako protivnicki igrac faulira namerno igraca koji izvodi aut, ali ako gledamo nesto priblizno, a to jesta se dobija kad protivnicki igrac faulira golmana koji ima loptu u rukama, a to je crveni karton.
3.Situacija sa Stojkovicem je 50:50. Vukanovicu je lopta bezala, kod tu su bili Asano i Urosevic, start nije pregrub. Neki sudija bi dao crveni karton, ali ti pre toga oprastas Milunovicu zuti, oprastas Gobeljicu crveni, Zdelaru dajes zuti, a decko ni kriv ni duzan, logicno je da poludi posle onog faula Gobeljica, mnogo bi bilo da das Stojkovicu crveni (da je neki golman sa manje autoriteta na ovim prostorima mozda bi i dobio).

avatar
Man united
Friday, 12.06.2020
17:37

Шта је опроштено Милуновићу? Он генерално уме да буде груб, али на овом дербију нисам приметио да је имао неких несмотрених стартова. Да није мало много црвени за Гобељу? Он је само покушао да спречи брзо извођење аута. Жути је ок, црвени би био превише за ту ситуацију... Нема никога иза Стојковића. Вукановић је био у ситуацији да шута на празан гол да га овај није скрљао. Задњи играч одбране се рачуна иначе када играч изађе сам пред голмана. Ово је горе јер излази буквално на празан гол.

avatar
amco
Wednesday, 10.06.2020
20:58

Tuga i cemer Srpskom fudbal.

avatar
jv
Wednesday, 10.06.2020
20:55

Želja se vidi, znanje ne. Ni mi ni Partizan nemamo krštenog veznog igrača. Stojković je trebao dobiti crveni.