Poluvreme - Nažalost, dvojka u Nišu, može li preći u ''kec''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.08.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net

Ekipa Radničkog blizu eliminacije sa evropske scene...

Sportske.net/Ivan Cvetković
Sportske.net/Ivan Cvetković

Povezane vesti

Pred odlično popunjenim tribinama na stadionu ''Čair'' u Nišu, Radnički posle prvog poluvremena gubi u Nišu od Makabija iz Tel Aviva rezultatom 2:1.

Podsetimo, Makabi je prvi meč na svom terenu dobio sa 2:0, pa je pred ekipom Nenada Lalatovića ''nemoguća misija'' u nastavku.

Radnički je večeras solidno počeo, strpljivo igrao, a posebno se isticao odlični Haskić, koji je u devetom minutu prvi pripretio, a nešto kasnije pripremio sjajnu šansu Grbiću, koji je slabo šutirao i bio je to lak posao za Predraga Rajkovića.

Nažalost, od 33. do 38. minuta sledi veliki pad koncentracije u domaćem timu, prvo autogol Pankova, a onda je Atar povisio na 2:0, preciznim šutem iskosa sa leve strane.

Bio je to težak udarac za ekipu Radničkog, ali u finišu poluvremena Nišlije se bude i odličnim udarcem Stanisavljevića u 44. minutu smanjuju na 2:1.

U poslednjim trenucima poluvremena nova velika prilika za Rdanički, opet posle akcije Haskića sa leve strane, ali Rajković fenomenalnom intervencijom sprečava izjednačenje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke