Poluvreme - Napredak odoleva Zvezdi, ''delije'' nezadovoljne suđenjem

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2019.
16:53
Izvor: Sportske.net

Završeno je prvih 45 minuta derbija u Kruševcu.

Sportske.net/Nikola Miloradovic
Sportske.net/Nikola Miloradovic

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice između Napretka i Crvene zvezde u Kruševcu, u okviru sedmog kola Linglong Superlige, rezultat je 0:0.

Već u petom minutu mreža domaćih se zatresla, ali gol nije priznat. Marko marin je izveo slobodan udarac, lopta je zakačila nekoga u živom zidu, odbila se do Degeneka koji pogađa gol, ali je sudija Bojan Nikolić prihvatio sugestiju pomoćnika i nije priznao pogodak zbog ofsajda.

Zvezda je nastavila sa inicijativom, ali u 30. minutu ostalaje bez Milana Gajića, koji je zbog povrede morao da izaže iz igre.. Zamenio ga je Pankov. Tačnije, Degenek se preselio na mesto desnog beka, a Pankov je prešao na mesto štopera.

Još jedna (ne)sporna situacija u kaznenom prostoru Napretka viđena je kada je Garsija bio u prodoru ka golu, ali ga je odličnom startom u kaznenom prostoru zaustavio Pajović.

Odmah zatim, Milunović je pokušao posle još jednog Zvezdinog prekida, Boaći nije uspeo tu loptu da ugura u gol na drugoj stativi.
-
-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 06.10.2019
18:05

I neka mi neko sad kaze da je nase prvenstvo regularno.
Sudija Nikolic je toliko navijao za zvezdu, da prosto ne mogu da razumem kako takav covek sutra moze normalno da komunicira sa ljudima iz svog okruzenja. Faulove za Napredak jednostavno nije video a za zvezdu je sudio sve sto je bilo u kontaktu, pa cak i ono sto nije.
Penal koji je Ben promasio je za evroviziju.
Na vrhuncu svega, utakmicu je produzio 5 minuta bez ikakvog razloga, ali je i tih 5 produzio sve dok onacno zvzda nije dala gol iz nepostojeceg slobodnjaka i to u 97-om minutu.
Sramota da vece ne moze biti.

avatar
Strah
Sunday, 06.10.2019
17:41

Sviraj penal Zvezdi ,sviraj penal Zvezdi.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 06.10.2019
17:09

Dosta aman sa sudjenjem, mislim da nije u redu, svako gresi, ajde da ne izgledamo ko deca, nema sta idemo dalje, nije kraj sveta i ako ne dobijemo, nije losa igra, jedino me brine malo ova njihova malo grublja igra, ko bude bolji nek pobedi, gol je dat iz offside pozicije, nebitno da li je lopta zakacila protivnickog igraca, jer u trenutku centriranja Degenek vec bio u nedozvoljenoj poziciji, ajmo srecno u nastavku i daj Boze da dobijemo.

avatar
jfvr
Sunday, 06.10.2019
17:03
avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 06.10.2019
18:02

Vi 10 godina cuti bre

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 07.10.2019
16:34

Vi niste imali?komedija..Da skrenuo sam,igramo opet ligu sampiona,lik dao gol u derbiju vi se isprimali kao da ste prvaci evrope,ali razumljivo,videlo se da vam je to najbitnija utakmica u sezoni,sta ces,tako je to kad igras sa mnogo vecim od sebe

avatar
jfvr
Monday, 07.10.2019
14:15

10 гофина нисмо имали спорне одлуке сваког кола као ви.....уосталог у том врмену су настали клипови фк звезданаестерац.....Кажу да си СУМА скренуо 😁😁😁

avatar
petar000
Sunday, 06.10.2019
17:02

Kolko su smesni, ni jedna situacija cak ni sumnjiva nije. A pazi ovog ...biiip... (da ne pisem nece proci), dva penala! crveni! i cist gol!, hahah - pa koji je to kralj! Generalno, cele ove sezone u svim takmicenjima da nema prekida Zvezda sansu ne bi napravila u 20 utakmica. Ovo realno, bez podbadanja.

avatar
Mutherfunker
Sunday, 06.10.2019
18:29

Obraz djon! A tek komentari posle tekme, (zasluzena/najsladja pobeda..) sramota!