Poluvreme - Na ''Marakani'' već sve rešeno, ''delije'' i hvale i kritikuju (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2019.
19:48
Izvor: Sportske.net

Ima različitih reakcija večeras.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Po svemu sudeći, pitanje pobednika u duelu između Crvene zvezde i Mačve rešen je već posle prvog poluvremena, koje je aktuelni šampion dobio pred svojim navijačima sa 3:0.

Na prvi gol crveno-belih čekalo se nepunih osam minuta, kada je kanjs šutirao sa dvadesetak metara, golman Puletić je samo odbio loptu koju potom Tomane sprovodi u mrežu - 1:0.

Zvezda je imala stalnu terensku inicijativu, gostu su sami na momente pokušavali da priprete, a u 32. minutu prednost crveno-belih je duplirana. Van La Para je vrlo lepo kroz sredinu uposlio Bena, ovaj obilazi Puletićai šalje loptu u mrežu.

Na 3:0 je pet minuta kasnije povisio Kanjas, posle još jedne loše intervencije golmana Puletića. Ovoga puta je posle gajićevog pokušaja odbio loptu samo do Kanjasa, a Zvezdin vezista taj poklon ne propušta da iskoristi.

U prilogu pogledajte i neke od reakcija Zvezdinih navijača, koji ipak nisu zadovoljni igrom pojedinih fudbalera.
-
- - - - - -
---

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 29.09.2019
11:09

Velika greska pokusaj prodaje Bena, igrac kome je forma najmanje varirala. Van la Para mislim da je promasaj i da je trebalo dovesti Kataija. Sada posle 2 ucesca u LS mislim da imamo dovoljno sredstava da dobre igrace mozemo privoleti da ostanu u klubu sa povremenim povecanjem plata, a samim tim i sto igramo LS, sto je svakako bitno za podizanje nivoa igre i forme.

avatar
gorango
Saturday, 28.09.2019
22:21

Tomane se namece, ima ga svuda, hoce i da sutne i da doda i da predribla...nadam se da ce da nastavi da dize formu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
22:11

Nakon 1p dok mačva ne želi da se suprotstavi ima njih i za LŠ, a na kraju utakmice u kojoj mačva dobije 2p retko ko je i za zvezdu. Sigurno je lepa kvota bila da mačva nakon onakvog "razbijanja" od zvezde u 1p dobije 2p.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 29.09.2019
03:21

Jel postoji kvota da ces posle prvog kiksa Partizana opet plakati i jaukati kako je uprava kriva za sve. Jel sad prvenstvo regularno kad je Zvezda ostecena u derbiju?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 29.09.2019
04:40

Ah, ha, ah, ha, ah, ha, samo da znas koliko si nam ti talican sa svojim trolovanjem i sirenjem partizanskih lazi i mrznje na svakoj vesti o Zvezdi. Nikako nemoj da posustanes.

avatar
Südkurve München
Saturday, 28.09.2019
20:21

Partizan je zasluzeno odrao Radnicki, dok se Macva sklanja Crvenoj Zvezdi