Poluvreme na Brdu - Sad je jasno, Falćineli je došao u pravom trenutku!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.09.2020.
19:49
Izvor: Sportske.net

Očekivanja će od večeras biti mnogo veća kada je u pitanju novi Zvezdin napadač.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas predstavila svoje najnovije pojačanje ovog leta, Dijega Falćinelija, a posle onoga što se dogodilo na početku večerašnjeg susreta između Čukaričkog i Zvezde, jasno je da će Italijan morati da ima značajnu ulogu već protiv Omonije na Kipru i da je došao u pravom trenutku.

Preneli smo već, Ričmond Boaći je doživeo povredu u trećem minutu meča, u trenutku kada je Milunović postigao vodeći gol za crveno-bele. Napadač iz Gane je odmah morao da napusti teren, a njegovo mesto zauzeo je Aleksa Vukanović.

Ukoliko se ispostavi da Boaći ne može da nastupi u sredu, za očekivati je da Falćineli bude starter već na svom debiju za Zvezdu i to u tako važnoj evropskoj utakmici.

Što se tiče dešavanja na terenu, Milunović je pomenuti gol postigao posle kornera Kange sa desne strane, ali veći deo prvog poluvremena protekao je u otvorenoj igri Čukaričkog, koji je u 13. minutu mogao do izjednačenja.

Bila je to brza akcija domaćih, Birmančević je sa desne strane poslao idealnu loptu za Savića pred kazneni prostor Zvezde, ali golman Milan Borjan je na vreme uočio opasnost, istrčao na petnaestak metara od svog gola i tako omeo fudbalera Čukaričkog, koji je loptu poslao zamalo pored desne stative Zvezdinog gola.

Na drugoj strani, Zvezda je pretila preko Ivanića i Kange, ali bez rezultata, ostalo je 1:0 za crveno-bele na poluvremenu.
-
Baner 3
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Friday, 11.09.2020
20:37

Групна фаза Лиге Европе је пуна капа за овај Звездин тим.

avatar
Realni Arthur
Friday, 11.09.2020
19:57

Pa da nije bilo par prilika sad pred kraj prvog poluvremena Zvezidna igra 0! Zao mi je sto po ko na koji put Zvezda nema tim za neki ozbilja rezultat u Evropu. Pa cuka se mogla nadavati golova, minimum 3 komada, doduse jednom promasili i prazan gol! Ali, imati u ekipu, Gajica, Degeneka, Rodica, Vukanovica, nemas se cemu nadato osim lude li srece pa da prdjemo Omoniju, a za Olipmijakos to ce vec da bude fudbalska nepravda, izvinite moje Delije ali mi braco nemamo krstenog igraca, osim dede Kataija! Srecno, bio bih presrecan da pobedimo veceras, a meni mi lici da sa ovakvom losom igrom ako izvucemo remi na konju smo!

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 11.09.2020
21:06

Mnogo gresis prijatelju.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 13.09.2020
21:24

Brate moj i drugi klubovi u Super Ligi igraju fudbal, a protiv Zvezde igraju bez pritiska jer nemaju sta da izgube, a mogu mnogo da dobiju.

avatar
Realni Arthur
Friday, 11.09.2020
22:59

E moj Piksi, hteo bih vise od tebe da gresim, ali ima da mi ocrne bela pluca ovi anti intelegentni iz odbrane, za napad nemam sta da kazem osim da smo ubojiti! Ajde daj BOZE da ovako prolazimo protiv Omonije kao veceras, pa nek se ja ljutim i ponekad pisem iz nervoze i kritkujem previse. Ali, lep dan za nas Zvezdase, pobedili Karsijaku i to ubedljivo, a i Cuku, prelep vikend ispred nas!