Poluvreme - Muke Partizana od starta, odmah u zaostatku!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.08.2020.
18:20
Izvor: Sportske.net

Moraće Partizan da napadne!

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta Napredak vodi protiv Partizana u Kruševcu sa 1:0.

Napredak je bio veoma opasan u prvih 20 minuta utakmice i to iz kontranapada, pretili su preko Abubakara Oumarua, bivšeg fudbalera Partizana.

Sa druge strane crno-beli su imali loptu u svom posedu, ali bez bitnijih šansi, Napredak je vrlo dobro organizovao odbranu i nije lako doći do gola golmana Živkovića.

Ono što treba napomenuti jeste da je bio dobar tempo u prvih 30 minuta utakmice, ali na nesreću po gledaoce kraj malih ekrana, promene rezultata nije bilo.

Sve se svodilo na poluprilike i na jednoj i na drugoj strani, pa golmani i nisu imali previše posla u prvih 45 minuta.

Onda u samom finišu šanse.

Najbolju šansu smo videli u 45. minutu, bila je kontra Napretka, Oumaru je fantastično uposlio Kočića koji nije uspeo da savlada Popovića, na kraju je odlično reagovao i Ostojić.

I onda 1:0 za Napredak u prvom minutu nadoknade, lopta je došla do sjajnog Kočića, veliko pojačanje Napretka ovog leta, uspeo je da zadrži loptu, da je zarola i da savlada Popovića za 1:0!

Očekujemo ofanzivniji Partizan u nastavku...

Napredak: Živković, Stević, Mršić, Marinković, Leković, Kostić, Milovanović, Spremo, Markoski, Kočić, Oumaru.

Partizan: Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Natho, Suma, Stevanović, Asano, Sadik.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 01.08.2020
21:37

Pratim fudbal 60 godina i u potpunosti se slazem sa ovim sto je napisao Petar uz dve napomene. Prvo, ne mogu vjerovati da Savo koji je bio odlican napadac ne moze ili nema s kim usavrsiti jednostavne akcije za postizanje JEFTINIH golova i drugo , MANJU fudbalsku inteligenciju od ove sto ima Asano nigdje, nikada nisam vidio....

avatar
Petar Petar
Saturday, 01.08.2020
18:34

Ovako, Savo mi je jedan od omiljenih u Partizanu i kao igrac i sada kao trener i nikad ni rec protiv njega nisam hteo da napisem, ali prijatelju ajde da se ne ljubimo. Znaci ti dve sezone ne mozes da spremis utakmicu protiv ovakvih superligaskih ekipa. Ne samo da ne ume da spremi utakmicu nego dve sezone ne moze da ukapira sta ekipi treba da bi dobijala utakmice u nasoj ligi lagano. Znaci protiv ovih krs ekipa koje ne igraju fudbal (jer jednostavno ljudi znaju svoje limite) ne ide nikako ovakav profil igraca koje mi imamo. Svaka ekipa u nasoj ligi protiv partizana igra na bukvalno isti nacin, nabiju se svi u sredinu puste bokove i tako neutralisu nadmoc koju mi imamo u centru igralista. ZNACI DVE SEZONE NE MOZE COVEK DA UKAPIRA DA MU TREBAJU DVA BEKA KOJI UMEJU DA CENTRIRAJU, DALJE, TREBA VISE IGRACA U ZAVRSNICI NA TAJ CENTARSUT, NE MOZE SAMO SADIK DA STOJI I CEKA JEDAN OD 50 CENTARSUTEVA KOJI POGODE OVE DVE NEZNALICE KOJE IGRAJU PO STRANI. Takodje, mora se biti opasniji u prekidima u ovoj ligi. Bez takvih golova nikad necemo spojiti tri pobede u nizu kao sto i nismo u prethodnih nekoliko sezona. A o tome da mu ekipa na ovoj utakmici od 25. minuta stoji, tj polovina igraca u ekipi nema snagu da se pokrene tek necu da pricam. Kako primamo golove i kakva je panika svaki put kada ovi predju centar je tek nesto o cemu ne mogu da napisem ni rec a da ne opsujem, zato i necu da pisem o tome, ali je sramota da kada stojimo u odbrani na nivou smo "petlica". Sramota. Aman ljudi, dovedite dva krstena beka, deset godina ne mozemo to da uradimo. Da nije zdjelara primili bi jos tri komada u prvom, Natho i Suma ne mogu deset metara da isprintaju, za toliko imaju snage. Vitas rupcaga nevidjena, sve u svemu ovo je isto sve kao i prethodnih sezona i ovo je tragicno, znaci ponovo cemo polovinom septembra da resimo prvenstvo i onda mozete da se "zezate" do kraja sezone. Hebo vas Napredak raspali.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 01.08.2020
18:34

Stvarno nam nikako ne leze.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 01.08.2020
22:53

Салиме зато вам лежи лоповско суђење.

avatar
paok
Saturday, 01.08.2020
18:30

Pa rece Savo kako smo jaci nego prosle godine, iskreno ne znam kako to. Mozda ove godine zaostanemo samo 7-8 bodova sto bi bilo bolje nego ranije. Nama nema ko sa klupe da udje i nesto uradi sem mozda Markovica. Onda nam svi drugi krivi sto nemamo nikoga na klupi.