Poluvreme - Mirno, da mirnije ne može biti (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.08.2018.
21:46
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda i Salcburg igraju nezanimljivu utakmicu, punu taktičkih zamisli. Bez ikakvih prilika.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Sablasno je na tribinama stadiona "Rajko Mitić" u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona u meču između Crvene zvezde i Salcburga i to je najveći utisak nakon prvog poluvremena.

Skoro da se ništa nije dešavalo, igrači obe ekipe čekaju propuste u taktici protivnika što nismo videli na večerašnjem meču.

Nije bilo ni pravih prilika na obe strane, utakmica je prilično dosadna za one neutralne gledaoce.

Radonjić je bio prilično aktivan u prvom poluvremenu, reklo bi se da je jedini igrač koji može da napravi problem protivničkoj odbrani nakon odgledanih prvih 45 minuta igre. Sa druge strnae, Junuzović i Volf su šutirali iz ne tako lakih pozicija, ali jednom je Borjan odbranio bez ikakvih problema, drugi put je Volf prebacio gol.

Ben i Kafu, baš kao i Stojiljković, imaju velikih problema sa odbrambenim igračima Salcburga, ne pronalaze lak put do protivničkog gola i nadamo se da će se to promeniti u drugom poluvremenu.

Najbolju šansu u prvom poluvremenu imao je Jabo kada je šutirao nekih 5-6 metara preko gola na samom kraju prvih 45 minuta igre.

Evo nekih tvitova nakon prvih 45 minuta igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 21.08.2018
22:03

ovo nema vezesa dobrom igrom salzburga milojevic postavio igru da se ne primi gol a u napadu na kontru pa u revansu sta bude

avatar
Sasha_Voj
Tuesday, 21.08.2018
21:55

Dajemo im previše prostora. Znaci svaku kontru igraju smireno bez pritiska. Gledam na engleskoj tv, komentator se čudi što im dajemo toliki prostor. Al ajde možda je sve to miloje zamislio. Ako primimo gol ima m osećaj da će mo odma izjednačiti koliko će mo ih stisnuti. Mislim da bi trebali igrati ofazivnije, miloje je verovatno isproba ao teren prvo poluvreme. OK je radonjic ajde izgubi loptu, al sta me nervira he kad je izgubi ne juri za njom već odustane. To mu je jedina mana

avatar
petar000
Tuesday, 21.08.2018
21:55

Ocekivano. Salcburg prilicno kvalitetnija i talentovanija ekipa, ali daleko od toga da Zvezda ovo ne moze da prodje. Salcburg gotovo da nema slabo mesto u ekipi, osim kapitena na levoj strani. Ovi njihovi klinci znaju fudbal, Jovicic do sada najprimeceniji kod Zvezde zbog toga sto je dobio zadatak da ganja Volfa po celom terenu, za sada to radi korektno, ali taj klinac je mnogo dobar, umaci ce mu sigurno bar jednom. Sve u svemu veoma otvorena situacija i za jedne i za druge. Mislim da Milojevic ima problem kada nasuprot sebe ima ekipu slicnih karakteristika u trkackom smislu. Imao je te probleme i prosle sezone, ali ga je gotovo uvek pogledala sreca, videcemo sta ce biti ove.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 21.08.2018
21:52

Ocekivao sam vise , nadam se da ce drugo pol okrenuti stvari

avatar
gaja
Tuesday, 21.08.2018
21:51

....Milojević parkirao autobus....a kuka na druge....alibi trener- ako može neka kontra....

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 21.08.2018
22:11

Alibi trener?Idi negde da te niko ne moze naci.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 21.08.2018
22:25

Kuka ???? Brate, vrati se u pecini i nemoj vise dolaziti

avatar
Südkurve München
Tuesday, 21.08.2018
21:49

Ja sam umalo zaspao